2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015415 بازدید | 66527 پست
ترانه_مامان آراد
من بعد از سه سال تحقیق راجع به دکترها دکتر سجادیان رو انتخاب کردم و از انتخابم راضیم بینیم رو همون جوری که میخواستم واسم در آورد و فوق العاده راضیم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واسه پس فردا با دکتر سجادیان وقت مشاره و ویزیت گرفتم می خوام اگه دکتر وقت داشتن یکی دو هفته بعد هم عملم رو اوکی کنم ..توکل به خدا برام دعا کنین دخترا
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
سلام بچه ها نونوش عزیز من انحرافی در ظاهر نداشتم ولی بعداز عمل دکترم گفت انحراف کمی داشتی که به مدت یک هفته تو بینیم تیغه کمکی کار گذاشت مطب دکتر فتح سامی نرفتم چون هزینه ش بالا بود.وگرنه تعریفشو زیاد شنیدم و اینکه ایشون مجسمه ساز و خوب میتونه تجسم نوع و مدل بینی رو روی صورت ترسیم کنه
یه مطلبی رو هم بگم که : *هیچ دکتری مطلقاً کار عالی نداره .تقریبا همه تو یه سطح هستن.پس حساسیت بیش از حدنداشته باشین که سطح انتظارتون بالا میره و بعد از عمل خودتون اذیت میشین. *فقط به دکترایی که اینجا تبلیغ میشه اکتفا نکنید.این پیج یه جورایی جناح گیری و جهت گیری شده روی یه سری دکترای خاص. شایدم به خاطر تعصب باشه
نونوش جان دکتر ابیانه 5-6ناراضی نداره کاراش طبیعی خیلی قشنگه از این همه دکتر واقعا به دلم نشسته
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
سعیده شما مطبمشم رفتی؟
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
منم ابیانه رو خیلی دوست دارم البته طبیعی کاره
سارا خانوم خوب چرا جواب دکتر رو نمیدین؟ من که خیلی از این قضیه بهت زده ام آخه یا شما دارین دروغ میگین یا دکتر پس بهتره برای روشن شدن قضیه و شفاف سازی شما هم توضیحات و نشانه های دقیق بدین، اگه حرفتون درست باشه که جلوی افتضاحات بیشتر گرفته میشه اگر هم دروغ گفته باشین که شما حق ندارین با حیثیت کاری یه پزشک بازی کنین
سلام آره!بچه ها دعاکنید تواین ماه یاماه دیگه عمل کنم !!!بعدمیام عکس میزارم!البته دماغم مشکل حاد نداره یکذره غوز داره نوکش وقتی میخندم یکم میادپائین
اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!
2810