2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015454 بازدید | 66527 پست
سلام.میشه.لطف کنید بهترین جراح بینی در تهران که از هر لحاظ کارش پرفکت باشه رو بهم معرفی کنید.من تا حالا مطب بیش از 10 تا پزشک رو رفتم ولی با توجه به بینی هایی که تو مطباشون دیدم نتونستم به هیچکدومشون اعتماد کنم.بینی من استخوانی است و نمیخوام عروسکی بشه.ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لوپو مامانی مطب دکتر یحیوی رفتم ولی حقیقتش بینی‌های گوشتی که تو مطبش بودن رو نپسندیدم. البته خودشون راضی بودن. هزینه اش هم 8.5 یحیوی. من هم یکشنبه ساعت 4.5 مطب سجادیان وقت گرفتم. تصمیم دارم مطب دکتر دینی هم برم.
چه جالب باعثه افتخاره عزیزم که همشهری هستیم والا من تو اینستا با چنتا از کسایی که با ابیانه عمل کرده بودن حرف زدم هم بینی غضروفی هم گوشتی خیلی خیلی راضی بودن دیگه نمیدونم، اومدم تهران حتما مطبش میرم که از نزدیک نمونه کارهاش رو ببینم، یحیوی چرا خوب نبود ؟
من سه تا بینی دیدم که گوشتی بوده بینیشون و عمل کرده بودند پیش دمتر یحیوی. من خوشم نیومد حقیقتش. نمی‌خوام کار بنده خدا رو خراب کنم. ولی به نظرم مناسب نبودن. فرمشونو نپسندیدم. البته سلیقه‌ایه. بستگی داره چجوری بپسندی. خیلی طبیعی نبودن ... ولی خوشون خیلی دوس داشتن و راضی بودن.
لوپو مامانی من اصلا کار یحیوی رو دوست ندارم البته اگه خیلی فانتزی میخوای برو پیشش ولی فردا پیش سجتدیان وقت دارم برم ببینم چی میشه تا الان از کار تقوی از همه بیشتر خوشم اومده، اینستا هم داره سایت هم داره طبیعی عمل میکنه
2810