2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هر مطبی که برم و مریضاش رو ببینم میام اینجا نتیجه رو میگم. خوبه همگی این کار رو انجام بدیم. از این هفته رفتن به مطب ها رو شروع می کنم. محبی، سجادیان و یحیوی فعلا تو لیستم هستند.
سلام دوستان من هفته پیش رفتم پیش حسنانی ... اتاق اونایی که عمل کردن کلا جدا از بقیه مریضا بود .. چندنفر هم اومده بودن که بعد از عملشون بود. مطب کلا خیلی شلوغ بود.40 تومن هم هزینه ویزیتش بود.من به دکتر گفتم خیلی طبیعی میخوام اونم چندتا عکس بهم نشون داد که اصن طبیعی نبود انگار اصلا دستشون به طبیعی نمیره و در کل نیمه فانتزی و فانتزی عمل میکنن خودشم گفته من ایرانی پسند عمل میکنم چون ایرانیا بینی های کوچک دوس دارن در صورتی که من کاملا طبیعی میخواستم که اون غیر ایرانی میشه خلاصه من از کاراش خوشم نیومد در ضمن یه پسره اومده بود گفت 4 ماهه عمل کردم میخوام ترمیم کنم. اصن دماغش افتضاح بود. گوشتی،بزرگ ، نوکشم بالا بود هزینه عمل هم گفت 7 به بالا خلاصه این دکتر از لیست دکترای من حذف شد.
2 هفته پیش هم پیش دکتر تقوی رفتم .. شنیده بودم که کلا کارش طبیعی عمل کردنه . 2تا کار هم ازش دیدم قبلا یعنی از دوستام بودن .. دکتر منطقی و جوونی هستن و چندتا عکس هم که تو سایتشون و اینستا دیدم بینی ها رو زیاد انگولک نمیکنه ، فقط عیب هاشو اصلاح میکنه کلا کارش رو خوشم اومده هزینه عملشم هم 6/800 . مطب زیاد شلوغی هم نداره
لیدا جان بینی منم دقیقا مثل مال شماست. منم نمی دونم کی بهتر عمل می کنه این بینی هارو. ولی ته توشو در میارم. فعلا سرما خوردم نمی تونم برم مطب.پس فردا احتمالا خوب بشم. مرسی افسانه جان. عالی بود که راجب دکترا نظر دادی.
2810