2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015474 بازدید | 66527 پست
چقد اینجا خلوت شده;دو سال پیش من کاربر خاموش بودم اینجارو می خووندم پشت سر هم دماغ عمل می کردن عکس میذاشتن;نکنه از مد افتاده عمل بینی؟ من رفتم پیش دکتر توسلی اون زمان از نظرش خوشم نیومد امروز فهمیدم براش تبلیغ می کرده استارتر سابق تاپیک ترمیم بینی;خدا بهم رحم کرد باهاش عمل نکردم😄از یه کارش خیلی بدم اومد منشی تا می رفتی تو عکس می گرفت از ادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ممنون پریانکا عزیز. واقعا نمی‌دونم برای بینی غضروفی پیش کی بهتره عمل کنم. دکتر محبی بینی دوستم رو عمل کرده و خیلی خوب شده. اما مال خوم که بینی نسبتا درشتیه رو می‌ترسم غیر طبیعی در بیارن. ممنون می‌شم پیشنهاداتون رو برای دکتر بدید. ممنون
من میخام کلا تا ۵تومن هزینه کنم البته هرچی کمتر بهتر دکتر خوب تهران یا شمال بهم معرفی کنید که بتونه سوراخها بینی رو خوب دربیاره البته تنفس هم برام خیلی مهمه.بینی گوشتی نیست مرسی.دکتر سیف الله همت رو کسی نمیشناسه؟
یه سوال دیگه اینکه من لبام خیلی باریکه بنظرتون اول ژل تزریق کنم بعد جراحی بینی یا اول جراحی بینی بعد ژل؟دکتر گفته زل بزن لبت بزرگتر بشه شاید چون چهره ات عوض میشه دلت نخواد عمل کنی اما اطرافیان میگن اول عمل کن چون لب بعد عمل پرحجمتر میشه بعد عمل احتمالا میزان ژل کمتری تزریق میکنی.من موندم چیکار کنم خواهشا نظرتونو بگید
2810