2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
سارا جون راستش من اصلا دنباله دکتر نگشتم دوتا از دوستام پیشش عمل کردن منم خوشم اومد انتخابش کردم اما میگم امید قاسم زاده هم خییییلی بیمار داره حتی پرستارای کلینیک پارس که من عمل کردم همه با ایشون عمل کرده بودن
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
خوش خنده جان زیاد بخاطر معروفیت نرو جلو من خیلی ها رو هم شنیدم دکترهای معروف بینیشونو خراب کرده اما حتما برو و از نزدیک ببین کاراشونو
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یحیوی الان ۷ تومن میگیره؟ تو کار چونه یا مثلا ۲تا قسط هست؟
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
فرنازی جون اخه این دکتراکه تازه مشهورشدن ادم ترس داره که نکنه کاروخراب کنن بعدبرن مثل هاشمی که میگن الان کلی شکایات داره ولی گذاشته رفته تهران.. البته من کارقاسم زاده رودیدم برایکی ازاشناهامون خیلی قشنگ وتمیزبودش امابازم دودلم براانتخاب دکتر
وای صفحات قبل گفتین ۸.۵ میگیره یحیوی که تو اینستاش ۷ دیده بودم
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
دکتر کلانتر خوبه ولی واسه 1 سال دیگه وقت میده یحیوی هم من هفته پیش زنگ زدم گفتن 8/500 میگیره ولی من کارشو دوس ندارم خیلی فانتزی عمل میکنه و کوچیک میکنه بینیو ... 2 تا از دوستام پیشش عمل کردن
روز های دوشنبه و شنبه اکثر افرادی که عمل کردن برای برداشتن گچ و چسب زدن میان مطب می تونید برید و نمونه کارهاش رو ببینید می شه گفت همه راضین مطبش کنار ایستگاه مترو شریعتی هستش ساختمان نیکان از ساعت ٤ به بعد
2810