2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان من تصمیم دارم بینیمو عمل کنم ولی اینقدر اسم دکترای مختلف رو شنیدم که گیج شدم کسی دکتر حامد عباسی رو میشناسه؟ اگر راهنمایی کنین ممنون میشم.... یکی از دوستام عمل ترمیمی با دکتر حامد عباسی داشته و خیلی راضیه میخواستم ببینیم کسی اینجا با این دکتر آشنایی داره؟
سلام به همگی..خانومااا این دکترایی که شماها نام میبرید من زیرو رو کردم..از تهران بگیرید تا اهواز کرج شیراز.من فوق العاده حساس و سختگیرم.مطب هر دکتری میرفتم ناراضی میومدم بیرون..دماغا همه شبیه هم..تابلو عملی.فانتزی سر بالا اصلا 1 وضع بدیییییییی..من عمرا زیر بار این عملا میرفتم که قیافم بشه شبیه بقیه دخترا..من عمل بینی میخواستم واقعا شیک و تمیز باشه و در عین حال طبیعی..فقط و فقط مطب دکتر ابیانه این چیزا دیدم..خدا خیرش بده من که خیلی راضیم.هرکی منو میبینه میره پیش ابیانه..واقعا فوق العادست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دکتر ابیانه اصلا وقت نمیکنه به پیج اینستا و وب سایتشون سر بزنه عکسا قدیمیه..باید حتما برید مطبشون...امکان نداره دکتر ابیانه ناراضی داشته باشه..فقط کسایی از دکتر ناراضین که 1بینی فانتزی میخواستن ولی دکتر واسشون در نیاورده...چون به دکتر بگی بینی فانتزی میخنده.اصلا این سبک بینیا قبول نداره..ناراضی یعنی اینکه کار خراب داشته باشه..که به هیچ وجه نداره
راستش از وقتی وارد اینجا شدم اسمه دکتر ابیانه رو خیییییلی شنیدم و حسابیم کنجکاو شدم برم مطبشون ولی میخواستم بدونم بینیای گوشتی رو هم خوب عمل میکنن چون من بینیم کاملا گوشتیه ولی خیلی بزرگ نیست
دوستان من نمیخام خیلی هم هزینه کنم.انقدر دیر به دیر جواب میدید لیست دکترهای من هی عوض میشه.لطفا بگید دکتر توسلی یا خلج یا گلی یا جویباریذیا آرمانپور یا امید صادقی؟کدوم بهتره و شیکتره؟
سلام به همگی من هم دکتر ابیانه رو دیدم هم یحیوی دکتر ابیانه کار خاصی نمیکنه رو بینی.منم روزی که رفتم مطبشون گفتم این دیگه راضیم میکنه اما واقعا جا خوردم.تعریف ایشون از بینی طبیعی به نظرم یکم مردونس و اصلا مناسب خانما نیست.بالای. 15 نفر دیدم از ایشون.من خوشم نیومد و مسئله دیگه تودماغی حرف زدن بود.2 تا از مراجعها و اون خانمی که پذیرش میکنن 1 سال از عملشون میگذشت اما بازم تودماغی حرف میزدن. اما دکتر یحیوی من 3 روز از اول وقت تا آخر وقت تو مطب نشستم.از کاراش خوشم اومد.ظریف بود.کاراشون شبیه عکسای اینستاشون بود
اصلا هم کارا دکتر ابیانه اینجوری که شما میگی نیست..پذیرشس کیه؟قبلا که ۱خانم سن بالا بود...بچه ها کانال دارن ابیانه کاراش هست واقعا شبکه..یحیوی مثه بقیه دکترا تابلو عمل میکنه.بینی باید ایرادش گرفته بشه نه اینکه تابلو عملی بشه مثه همه..منو ۱۰ تا از دوستان با ابیانه عمل کردیم همه هم راضی هیچکدوم هم تو‌دماغی حرف نمی زنیم این حرفاا درست نیست..شاید به خاطر خونابه که بعد از عمل تا چند ماه تو بینی هست اینجور حرف میزدن..وگرنه دکتر ابیانه اصلا اینجور که شما میگی نیست
به هر حال دکتر ابیانه آمریکا بوده اونجا دوره دیده و سبک کارش مثل اروپایی ها کاملا طبیعی و زیباست و چیزی به اسم بینی فانتزی قبول ندارن..خب معلومه کسی که بینی عجق وجق بخواد ابیانه گزینه مناسبی نیست...معمولا نصف مریضا دکتر که من خودم همشونم دیدم از آمریکا و اروپا میان عکساشونم تو چنل دکتر میتونید بببنید
2810