2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015419 بازدید | 66527 پست
سلام شیدا جان. راستش یکم زیادی طبیعی بود.من نپسندیدم. مسئله ی دیگه اینکه.2 نفر اونجا بودن که 1 سال از عملاشون میگذشت.هر دو تودماغی حرف میزدن.حتی خانمی که کار پذیرش رو انجام میده( گفت دکتر ابیانه عملش کرده)اونم همین مشکل رو داشت.اگه تازه عمل کرده بودن میگفتم ورمه اما 1 سال دیگه ورم نیست. هزینشو گفتن 6.البته به همه میگفتن 6.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کمک من سه ماهه عمل کردم الان حدوده 1 ماهه یه بوی بدی تو بینیم احساس میکنم...با اینکه از بعد از عمل مرتبااااا شست شو دادم...جریان چیه... به دکترم هم فعلا دسترسی ندارم
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
من خودم اول میخواستم پیش محبوبی راد برم ولی مگه خبر ندارید از خراب کاریهاش؟ رودریگو رو اگه بشناسید اومد ازونور دنیا پیشش عمل کرد الان تیغه ی بینیش سوراخ شده و عفونت کرده!! چنتا عکس خرابکاریشم توی اینستا ددم رسما بریده....کامنتارو مرتب میخونم توی پیجای نظرسنجی اینستا..به محبوبی راد فکر هم نکنیدددددد این از ایشون دکتر ابیانه هم مثکه کار خاصی نمیکنن برای بینی کمکاااار خوبن...دکتر سجادیان هم ورماش زبانزده...باور کنید خیلی وقت گذاشتم روی تحقیق و انتخاب دکتر....دکتر کوچک زاده تا الان ناراضی ندیدم ازش....دکتر نوری هم ....بچه ها بینی کمکاری که مثلا فقط یه قوز نامحسوس داره کر راحتیه لی جمع وجور کررن نوک بینی سخته که من برا همینه وسواس گرفتم
یا اباالفضل
2810