2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
من توی شیراز با دکتر احمدرضا رجایی عمل کردم والان خیلی ناراضیم تنفسم صداداره حالت تهوع دارم اصلا نمیتونم نفس از بینی بکشم بوی بدی از بینیم حس میکنم خیلی تب داشتم و درد کشیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سسسسسسلام دوسسست جونا سال نو مبارک من چند بار سوال کردم صفحات قبل سوالاتمو پرسیدم ولی متاسسسسفانه انگاری کسی سوالات منو ندیده آیا دکتر ابیانه واسه بینی گوششتی گزینه خوبی؟* و اینکه بیشتر عملاش فانتزی یا نیمه فانتزی یا طبیعی؟؟؟؟؟و هزینه عملشو فکرکنم گفتن 5تومن درست؟** و اینکه نظرتون واسه دکتر شهریار یحیویی بگید کارای دکاریحویی چه مدلی؟؟؟؟ دکتر شهریار یحویی یا دکتر ابیانه کدام بهتر؟* بینی من استخونی گوشششتی......... و مدل طبیعی شششششیک دوست دارم... لطفاا لطفا راهنمایییییییییی کنید
سلاااااااااام به همه ی دوستان.سال نو همگی مبارک.من الان تقریبا 3 هفته ازعملم میگذره و خداروشکر هییییییچگونه مشکلی نداشتم و از عمل و دکترم راضی بودم.
ماری جون :
ببخشید من نبودم که جوابتو بدم.دکتر ابیانه کارش فوق طبیعیه و از نظر من عالی.من هیچ دکتری رو قبول ندارم جز همین دکتر و خییییلی گشتم تا اینکه این دکتر رو تایید کردم.کسایی که مثل من طبیعی پسند باشن،
مطمئنا کارای ابیانه رو نمیتونن رد کنن و واقعا ناراضی نداره.من که انقدر سخت گیری کردم، تو مطب دکتر هیچ ایرادی نتونستم پیداکنم.
من هم ۲ هفته از عملم میگذره و صورتم اصلا از حالت آدمیزاد بیرون رفته بالای بینیم یه چیزی مثل استخون گذاشته که پهنای بینیم صدبرابر کرده سوراخام بالا پایین هست و بزرگ و کوچیک
سلام من دو هفتس عمل کردم
واسه عمل نه سختی کشیدم نه درد
دکترم تامپون نزاشت
بعد چهارروز هم پانسمان باز کرد و بخیه کشید
دماغم خونابه هم ازش نیومد
پانسمان رو برداش چسب زد گفت بعد پنج روز دوش بگیر چسبو بکن دیگه نمیخواد چسب بزنی گفت نیازی به چسب نیس
بینی کاملا طبیعی هس انگار اصلا عمل نشده
بینی رو بالاش پهن بود باریک کرده تا حدودی و پاینش رو جمع کرده و سوراخش
میگن باید صبرکنی چندماه واسه نتیجه نهایی
ولی سوراخای بینی رو اونقدر که فکر میکردم کوچک نکرده و میگفت نمیشد کوچکتر کرد چون استاندارد نیس و نمیشد با بینی تو
ولی سوراخ بینیم کلا تو ذوقم زده هم اندازش هم اینکه نامتقارن هس
سوراخاش یه اندازه نیس فرق داره یکیش انگار گرده یکیش بیضی
بچه ها تو مرور زمان درس میشه
کلا چه قدر طول میکشه ورم بینی بخوابه و باریکتر شه؟
 before i die i want to be happy and make others happy
2810