2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام میشه راهنماییم کنید تازه این تاپیک رو پیدا کردم و پسر کوچیک دارم اصلا نمیرسم بخونم از اول تا بفهمم کدوم دکتر خوبه ممنونتون میشم اگه راهنماییم کنید من دنبال یه دکتر خانوم هستم واسه جراحی بینیم.هرچی تاحالا در مورد دکتر خوب از اطرافیان پرسیدم اقا بودن خواهشا اگه یه دکتر خانوم خوب تو تهران میشناسین معرفی کنید بهم خیلی متشکرم.اگرم گروهی دارید منم ادد کنید لطفا
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینی من رو دکتر شادابی عمل کرد کاملا طبیعی و به روش کلوز(بسته)عمل کرد،من هیچی بخیه روپره ها یا بیرون نداشتم و فقط دوتا بخیه داخلی داشتم که بعد ٤سال هنوزم هستن میترسم برم بکشمشون،غروف هم نوک بینی گذاشت و بعد زایمان هم بهتر از قبل شد بینیم،سال ٩٠ ٢٦٠٠ دادم
خداجونم دوتا فرشته کوچولوم رو بخودت میسپارم همیشه واسم حفظشون کن،مامانی عزیزم هنوزم بأورم نشده دیگه بغلم نمیکنی.... دلم خیلی تنگ شده....
ﺁﺭﻩ ﺗﻮ ﻋﻜﺲ ﻫﻢ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﻓﺮﻣﺶ ﺧﻮﺑﻪ ﻫﻤﻮﻥ اﻳﺮاﺩﺵ ﺻﺎﻑ ﻧﺒﻮﺩﻧﺶ ﻫﺴﺖ ﺗﻮ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺩاﺭﻱ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﻴﻬﻮش ﺷﺪﻱ ﻳﻪ ﺑﺎﺭ اﮔﻪ ﻣﻲ اﺭﺯﻩ ﻋﻤﻞ ﻛﻦ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﻢ ﻫﺎﺝ و ﻭاﺝ ﻣﻮﻧﺪﻡ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﻪ ﺧﺪا ﻭﻟﻲ ﻣﺜﻞ اﻳﻨﻜﻪ ﺩﻛﺘﺮ اﻣﻴﺮﻱ ﺯاﺩ ﺑﺮاﻱ ﺗﺮﻣﻴﻤﻲ ﺧﻮﺑﻪ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺑﺮﻭ ﻣﻂﺒﺶ
زیتون2 پست ها : 436عضویت:1392/6/15 3 0 مطب گردی > دکتر خاص احمدی :کارش خیلی خوب بود یه دماغ داغون را تبدیل به بینی کرده بود وخیلی حاذق بود بچه های عزیز من به یه نتیجه ای رسیدم واقعا همه ما خودمون را اسیر یک سری دکتر کردیم دیروز یه دختره را دیدم دماغش اولین دماغی بود که تو عمرم به این زیبایی دیدم پرسیدم گفت با دکتر امین امالی بیمارستان امام خمینی عمل کردم گفت کارش عالیه و جوانه وبه روز عمل میکنه.... من فکر میکنم همه ما گیر دادیم به چندتا دکتر تکراری ...بچه ها واقعا بینی اش اوکی بود به نظرم این دکتر یه روزی جای قیصری را میگیره میگید نه ببینید تازه میگفت خیلی دکتر خاکی و اصلا پولکی نیست
 before i die i want to be happy and make others happy
2810