2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست
سروه: ﻣﺘﻔﻖ اﻟﻘﻮﻝ ﻫﺴﺘﻦ ﻛﻪ ﺑﻴﻨﻲ ﻣﻦ 40% ﺑﻬﺘﺮ ﻣﻲ ﺷﻪ و ﺩﺭ ﻛﻞ ﺑﻴﻨﻲ ﮔﻮﺷﺘﻲ ﻫﺴﺖ و اﺯ ﻫﻤﻪ ﺑﺪﺗﺮ اﻳﻦ ﻛﻪ ﭼﻮﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﻛﻮﭼﻴﻜﻲ ﺩاﺭﻡ ﻧﺒﺎﻳﺪ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﺑﻴﻨﻲ ﻛﻮﭼﻴﻚ و ﻇﺮﻳﻔﻲ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ * این یعنی میشه بینیتو کوچیک کرد اما شاید خیلی جالب نباشه! این دیگه بستگی داره به سلیقه خودت که مثلا وقتی اجزای صورتت درشته آیا بینی کوچیک بهت میاد یا نه! بقیه دکترا که گفتن میشه یعنی میشه اما سلیقشون متفاوته نکته مهم تر از همه اینکه ریسک بینی های گوشتی و غضروفی نسبت به استخوانی بیشتر است :) الان مسئله باور کردن نیست مسئله سلیقه ی شماست
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرگس: اگه بخوام رک بگم دیدم ولی ندیدم :) کیفیت عکس که پایینه تاریکم که هست دیگه حالا چرا انقدر زوم کردی ؟ :) ( غر نزدما خداییش معلوم نیست)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
ﺩاﺷﺘﻢ ﺷﺎﻡ ﻣﻲ ﺧﻮﺭﺩﻡ ﻳﺎﺩﻡ اﻓﺘﺎﺩ ﻛﻪ ﺣﺎﻣﺪ ﻋﺒﺎﺳﻲ ﺭﻭ ﻳﺎﺩﻡ ﺭﻓﺘﻪ ﻭﻗﺘﻲ ﺭﻓﺘﻢ ﻣﻂﺐ ﺳﺎﻣﻲ 4 5 ﺗﺎ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﺎ ﻣﻦ اﻭﻣﺪﻥ ﺗﻮ ﺁﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﻫﻤﻪ ﺯﺩﻥ 4 ﺗﺎﺳﻒ ﺑﻪ ﻋﻤﻞ اﻭﻣﺪ ﻛﻪ ﻣﻂﺐ ﻋﺒﺎﺳﻴﻪ
2810