2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015513 بازدید | 66529 پست
ﺁﻫﺎﻥ ﺷﻤﻴﻼ ﺑﻴﺲ ﺑﻴﻨﻴﺎﻱ ﻧﺎﺩﺭﻳﺎﻥ ﻳﻪ ﻓﺮﻣﻪ ﻳﻌﻨﻲ ﻳﻪ ﺟﻮﺭاﻳﻲ ﻣﻲ ﺩﻭﻧﻲ ﺑﻌﺪ ﻋﻤﻞ ﭼﺴﺐ و ﮔﭻ و... ﺭا ﺑﺮﺩاﺭﻱ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻓﺮﻣﻲ ﺑﻴﻨﻲ ﺭﻭ ﻣﻲ ﺑﻴﻨﻲ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﻣﺜﻞ ﺳﺎﻣﻲ ﻫﻤﻮﻧﻂﻮﺭ ﻛﻪ ﻣﺎﻝ ﺳﺎﻣﻲ ﻫﻤﮕﻲ ﺳﺮﺳﺮﻩ ﻫﺴﺘﻦ اﻟﺒﺘﻪ ﺩﺧﺘﺮا اﻳﻨﻢ ﻣﻲ ﺩﻭﻧﻲ ﺳﺮﭘﺎﻳﻴﻦ ﺗﺮ ﻧﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺮﭘﺎﻳﻴﻦ ﺗﺮ اﺯ ﺳﺎﻣﻲ و ﻳﻪ ﻓﺮﻡ ﺧﺎﺹ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﻬﺘﺮ اﺯ ﺳﺎﻳﺘﺶ ﺑﻮﺩ ﻣﺮﻳﺾ ﻫﻢ ﺩاﺷﺖ ﻫﻢ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﻫﻢ ﮔﭻ ﻫﻢ ﭼﺴﺒﻲ اﺧﻼﻕ ﻫﺎ ﺧﻮﺏ و ﮔﻔﺖ ﻣﻲ ﺗﻮﻧﻲ 4 ﺷﻨﺒﻪ ﺑﺮاﻱ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺒﻴﻨﻲ ﺑﻌﺪ ﮔﻔﺖ اﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺩﻳﺪﻱ....ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩ ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ
ﮔﺮﻩ ﻣﺸﻜﻞ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺩﻛﺘﺮ ﻗﻨﺎﻋﺖ ﭘﻴﺸﻪ ﺑﺎﺯ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻧﻪ ﺑﺮاﻱ ﺟﺮاﺣﻲ ﺑﺮاﻱ ﻧﻆﺮ ﺩاﺩﻥ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﮕﻪ ﻣﻦ اﻭﻥ ﺣﺮﻑ ﺑﺮاﻡ ﺳﻨﺪﻩ ﺑﻌﺪ اﺯ ﺭﻭﻱ ﺣﺮﻑ اﻭﻥ ﺑﻪ ﺷﻜﻞ ﺣﺬﻓﻲ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭاﺣﺖ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺑﻌﻀﻲ ﻭﻗﺘﺎ ﻫﻢ ﻣﻲ ﮔﻢ ﺑﺎﺑﺎ اﻭﻥ ﻧﻴﻜﻮﻣﺮاﻡ ﺑﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻫﺴﺖ ﻭﻗﺘﻲ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻣﻲ ﮔﻪ 20% ﻋﻤﻮ و ﺳﺎﻣﻲ ﻣﻲ ﮔﻦ 40% ﺁﺧﻪ ﻣﻦ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﺮاﻱ ﭼﻲ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﻛﺘﺮ ﻣﻲ ﮔﺮﺩﻡ ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای مانی برای پماد من واسه داخل بینی میخوام که احساس خشکی میکنم واسه اطراف بینی و جای بخیه یه کرم ترمیم کننده خریدم فعلا دارم اونو میزنم... دوستان من از اونجایی که استعداد چسب زدن واسه خودمو ندارم میرم پیش منشی دکترهای شهرم دستشون درد نکنه هر کیم یه ایرادی میزاره رو بینیم...اخه دکتره خودم یه شهر دیگس نمیتوونم واسه چسب برم پیشش...شماها چجوری یاد گرفتین
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
وای واقعا شماها چقدررر دقیق هستین...من فقط دوتا مطب رفتم واسه عمل اصلا هم به این چیزایی که میگین دقت نکردم...واقعا شانسکی رفتم جلو... چقدر شماها خوب سبک و سنگین میکنین
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
ﺁﻗﺎ ﻣﺎﻧﻲ ﻣﻴﺸﻪ ﻣﻦ ﻧﻆﺮﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻳﻌﻨﻲ ﻭاﻗﻌﺎ اﻳﻦ ﺩﻛﺘﺮاﻱ ﺑﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻣﻤﻜﻨﻪ ﺑﻠﺪ ﻧﺒﺎﺷﻦ و ﻧﺘﻮﻧﻦ ﻭﺑﻌﺪ ﺩﻛﺘﺮ ﻣﺤﺒﻲ و ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ و ﻧﺎﺩﺭﻳﺎﻥ ﺑﺎ ﺗﺮﺩﺳﺘﻲ و ﺗﻜﻨﻴﻚ ﺟﺪﻳﺪ ﺑﻴﺎﻥ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﮕﻦ 75% ﻳﺎ ﺣﺘﻲ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﻣﻦ ﺑﻮﺩﻳﺪ ﺑﺎﻭﺭ ﻣﻲ ﻛﺮﺩﻳﺪ
سروه: منظورت رو دقیقا متوجه نشدم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
فرنازی من تو گوگل سرچ کردم آورد آموزش چسب زدنو ولی بعد از دستیار پزشکم پرسیدم کامل گفت از بالای نوک بینی شروع میکنی چهار تا چسب سه سانتی میبری رو دستت میذاری بعد اولیو میذاری بالای نوک بینیت دومیو از وسط اولی میچسبونی و به همین ترتیب تا بالا بعد یه چسب هشت سانتی میبری بین هشت تا نه سانت بسته به ارتفاع بینیت از ریز بینیت میچسبونی اگه وسط چسبو قسمت پایینشو یه کم با قیچی ببری بهتره از وسط بچسبون دقیقا زیر بینیت وسط بعد دوباره روش چهار تا چسب به همون شکل قیبلی سه سانت بزن البته میتونی وقتی چسب زیر بینیتو میزنی یه کوچولو چسب ببری چسبو باریک کنی بزنی زیر بینیت رو چسب قبلی بعد چهار تا چسب آخرو بزنی خیلی راحته اگه قلقشو بلد باشی من اولا با خط کش سانت میزدم ولی بعدا چشمی دیگه میرونستم چه اندازه شده چسبه تند تر میزدم ولی اگه خودت یاد بگیری قشنگتر از تو مطب میتونی بزنی
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
ﻣﻨﻆﻮﺭﻡ اﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﺷﻤﺎ اﮔﻪ ﺩﻛﺘﺮ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ ﺩﻛﺘﺮ ﺳﺎﻣﻲ ﺩﻛﺘﺮ ﻧﻴﻜﻮﻣﺮاﻡ و ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ ﺑﺎ اﻃﻤﻴﻨﺎﻥ ﺩﻛﺘﺮ ﻗﻨﺎﻋﺖ ﭘﻴﺸﻪ ﻫﻤﮕﻲ ﻣﺘﻔﻖ اﻟﻘﻮﻝ ﻫﺴﺘﻦ ﻛﻪ ﺑﻴﻨﻲ ﻣﻦ 40% ﺑﻬﺘﺮ ﻣﻲ ﺷﻪ و ﺩﺭ ﻛﻞ ﺑﻴﻨﻲ ﮔﻮﺷﺘﻲ ﻫﺴﺖ و اﺯ ﻫﻤﻪ ﺑﺪﺗﺮ اﻳﻦ ﻛﻪ ﭼﻮﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﻛﻮﭼﻴﻜﻲ ﺩاﺭﻡ ﻧﺒﺎﻳﺪ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﺑﻴﻨﻲ ﻛﻮﭼﻴﻚ و ﻇﺮﻳﻔﻲ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺑﻌﺪ ﺩﻛﺘﺮ ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ ﻣﺤﺒﻲ ﻧﺎﺩﺭﻳﺎﻥ ﺑﮕﻦ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺟﻤﺶ ﻛﺮﺩ و ﻣﺜﻼ ﻣﻲ ﮔﻦ 75% ﺑﻬﺘﺮ ﻣﻲ ﺷﻲ ﻭاﻗﻌﺎ ﻳﻌﻨﻲ اﻳﻨﺎ ﻣﻲ ﺗﻮﻧﻦ اﻳﻦ ﻛﺎﺭ ﺭﻭ ﺑﻜﻨﻦ و اﻭﻧﺎ ﻛﻪ ﺑﺎﺗﺠﺮﺑﻪ ﺗﺮ ﻫﺴﺘﻦ ﻧﻤﻲ ﺗﻮﻧﻦ و ﻣﻲ ﮔﻦ 40% ﺷﻤﺎ ﺑﻴﻦ اﻳﻦ ﺩﻭ ﺩﺳﺘﻪ و اﻳﻦ ﺩﻭ ﺣﺮﻑ ﻛﺪﻭﻡ ﺭﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﻣﻲ ﻛﺮﺩﻳﺪ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﻭاﺿﺢ ﺑﻮﺩ ﻳﻌﻨﻲ ﻣﻦ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻛﺎﺭ ﺧﻮﺷﮕﻞ اﺯ اﻳﻦ ﺩﻛﺘﺮا ﺑﺒﻴﻨﻢ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ اﻳﻨﺎ ﺣﺮﻓﺎﻱ ﻗﺸﻨﮓ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﮕﻦ ﺑﺎﺯﻡ ﻣﻲ ﮔﻢ ﭼﺮا اﻭﻧﺎ ﮔﻔﺘﻦ 40%... ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ ﭼﻲ ﻛﺎﺭ ﻛﻨﻢ...ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻱ ﻛﺪﻭﻣﻮ ﺑﺎﻭﺭ ﻣﻲ ﻛﺮﺩﻱ!!!
زیر چسبرو اگه یه برش کوچولو بدی بعد به چسبون از زیر به نوک بینیت بعد کناراشو کنار تیغه بچسبون بعد رو نوک بینیت از کنای چسب بده وسط نا سفت شه بعد اضافتشو با قیچی ببر سخته البته گفتنش
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
2810