2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ﻧﻪ ﻣﺎﻝ ﺗﻮ ﺑﻬﺘﺮ اﺯ ﻣﺎﻝ ﻣﻦ ﻫﺴﺖ 1. اﻳﻨﺠﺎ ﺧﻨﺪﻳﺪﻱ ﺑﺎﺧﻨﺪﻩ ﺑﻴﻨﻲ ﭘﻬﻦ ﻣﻲ ﺷﻪ و ﺳﺮﺵ ﻣﻴﺎﺩ ﭘﺎﻳﻴﻦ 2. ﺑﻴﻨﻴﺖ اﺯ ﺑﺎﻻ ﻣﺸﻜﻞ ﻧﺪاﺭﻩ ﻇﺮﻳﻔﻪ ﻣﻦ اﺳﺘﺨﻮن ﺑﺎﻻش ﻫﻢ ﭘﻬﻨﻪ... ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺏ ﺷﺪﻩ ﺩﻭﺩ ﻛﺮﺩﻱ ﺑﻬﺖ ﮔﻔﺘﻢ
ﺷﻤﻴﻼ ﻣﻦ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩﻡ ﻗﺒﻞ و ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﻲ ﺫاﺭﻡ ﺷﻚ ﻧﻜﻦ ﻋﻴﻦ ﻛﻨﻜﻮﺭﻩ ﺑﺮا ﻣﻦ اﻳﻦ ﻗﻀﻴﻪ ﻳﻌﻨﻲ ﻫﺮ ﺟﻮﺭﻩ ﺭاﺣﺖ ﻣﻲ ﺷﻢ... ﻓﺮﺩا ﻫﻢ ﻭﻗﺖ اﺯ ﻣﻨﺎﻓﻲ ﺩاﺭﻡ ﻭﻟﻲ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﺣﺎﻻ ﺣﺎﻣﺪ ﻋﺒﺎﺳﻲ ﻛﻪ اﻵﻥ ﻳﺎﺩﻡ اﻭﻣﺪ ﻭﻟﻲ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺁﻳﻨﻪ ﺩﻳﺪﻡ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﭘﻴﺶ ﻧﺎﺩﺭﻳﺎﻥ و ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ ﭼﻨﺪ ﺩﻓﻌﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﺮﻡ ﭼﻮﻥ ﺗﻌﺪاﺩﺷﻮﻥ ﻛﻪ ﺯﻳﺎﺩ ﺑﺎﺷﻪ اﻭﻧﻮﻗﺖ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﻲ ﺷﻢ ﺑﻌﺪ اﻵﻥ ﺯﻣﺴﺘﻮﻧﻪ ﺗﺎ ﺗﺎﺑﺴﺘﻮﻥ ﻣﻤﻜﻨﻪ اﻳﻨﻘﺪﺭ ﺑﻬﻢ ﻓﺸﺎﺭ ﺑﻴﺎﺩ ﻛﻪ ﻣﻨﺼﺮﻑ ﺷﻢ ﻫﺮﻛﺪﻭﻣﻮ ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﻗﺒﻞ اﺯ ﻋﻴﺪ ﻣﻲ ﺭﻡ ﺗﺎ ﺗﺎﺑﺴﺘﻮﻥ ﻛﻪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ...
انشاا.. که عمل خوبی داشته باشی و از نتیجش راضی باشییی واقعا کار پر ریسکیه حتی بهترینا هم درصد خطا دارن گلم من با اجارت برم انشاا.. تابستون مماخ قشنگ میبینمت
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
شبتون بخیر دوستان من یه مدت سرما خوردم خونه نشین شدم یاد تاپیک دوران قبل عمل افتادم خوشحال شدم که اومدم سری زدممم و الان که شکر خدا حالم بهتره فکر نکنم دیگه برسم بیام برا همه آرزوی موفقیت و رضایت از نتیجه عملشون رو دارم
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
تو عکس که معلوم نمیشه تو لمس کردن معلومه چون پوستم نازکه از نزدیک و تو بعضی عکسا معلومه ورما کمتر میشه بیشتر هم معلوم میشه البته نگران خاصی ندارم خود دکتر گفت مشکلی باشه درست میکنم میخواستم نظر مانی رو بپرسم که مشکل از کجاست و اینکه واسه همین چیزا میگم از رو عکس تصمیم نگیریدا میشه از بهترین زاویه گرفت میشه مثل این عکس زوم کنم و خیلی نزدیک تا ایرادش معلوم شه هیچ کدومشم شبیه واقعیتش نیس
الان هستم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810