2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
ﺷﻤﻴﻼ اﮔﻪ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮ اﺫﻳﺖ ﻧﻜﻦ ﻣﻦ ﺭاﺿﻲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ﺑﺮای ﺩﻣﺎﻏﺖ ﺧﻮﺏ ﻧﻴﺴﺖ ﺳﺮﻣﺎ ﻫﻢ ﺧﻮﺭﺩﻱ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﻲ ﺯاﺭﻱ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻳﻪ ﻋﻜﺴﻲ ﺭﻭ اﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﺮﺩﻡ ﺗﻮ اﻭﻥ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﻘﻴﺸﻮ اﺯﺕ ﺑﻌﺪا ﻣﻲ ﭘﺮﺳﻢ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود به همه فرنازی برای جای بخیه حتما باید پماد لایه بردار استفاده کنی روی پوست هر کسی یه نوع پماد جواب میده بعضیا همین رژودرم رو زده بودن راضی بودن اونیو هم هست که خارجیه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام من دیروز برای شیشمین بار رفتم مطب سجادیان کم کم به این نتیجه رسیدم که حتی اگه دوتا دوقلو هم به سجادیان بدی دماغاشونو مختلف درمیاره. نمیدونم عشقی عمل میکنه چجوریه که اصلا کاراش شبیه بهم نیست و نمیشه پیش بینی کرد دماغتو چه شکلی درمیاره بیشتر کاراش شبیه عکسا و فیلمای پیجش نیست. اونا خوشگلاشه. به نظرم سجادیان به درد کسی میخوره که بینیش پر ایراده و همین که خوش،فرم تر بشه براش کافیه. کارای خوشگلم داره ها، ولی من چهار پنج تا کار خوشگل بیشتر ازش ندیدم. بیشتر کاراش متوسطن. من چون کار عالی ازش میخوام نتونستم ریسک کنم . امروز رفتم مطب بلاجی قبلنم رفته بودم بلاجی کاراش قلمیه ، ارتفاعو زیاد کم نمیکنه و پروجکشن دماغاش(درازی بینی از نیمرخ) زیاده سر دماغاشم یه کم تیزه ولی سر دماغو خوب جمع میکنه، خط تیغه میندازه ولی خط پره اش کمه. تقریبا کلوملا رو میده تو. کاراش شبیه دماغای پیج نوریه یا مجلسی .معمولا دست به پره ها نمیزنه چون بینی رو سرشو جمع میکنه و میده بالا پره ها خودبه خود جمع میشن. زاویه لب و بینی زیاد نیست . به نظرم بیشتر نود درجن یا صد درجه، خیلی سر دماغو بالا نمیده. امروز دوتا گچی دیدم، یکیشون گنده بود یکیشونم ترمیمی بود که گنده به نظر نمیومد.ولی معلوم نبود چه شکلیه.،یه گوشتیو دیدم که خوب جمع کرده بود طوری که من فکر کردم استخونی بوده.از روبرو عالی ولی از نیمرخ پروجکشنش زیاد بود. یه مادر دختر بودن دختره فانتزی بود خیلی شیک و تمیز مادره طبیعی بود که بد نبود نسبت به سنش و پوستش. یه دختره هم بود خیلی خوشگل بود بینیش باش حرف نزدم ولی معلوم بود بیس بینیش کوچیک بوده که انقد خوشگل شده بود، یه دختره هم بود گفت چندماهه عمل کردم پره هاش تا به تا بود بینیش بد نبود ولی خوبم نبود. گفت عدم تقارنم مال ورمه. ولی دیگه بعد شیش هفت ماه باید اوکی شده باشه، نمیدونم. درکل سبک بلاجی یه جوره حالا بسته به بیس بینی بعضیا بهتر میشن بعضیا نه، به نظرم دماغای کوچیک با ارتغاع و پروجکشن کم خیلی عالی دربیان. ویزیتش سی تومنه ، اگه بخوای برات طراحی کنه میری طب نگار عکس میگیری حدود شصت تا هفتاد تومن پول عکس میشه بعد جلسه ی دیگش میری برات طراحی میکنه اگه خوشت اومد وقت میگیری نیومدم که هیچی.من قبلا که رفتم مطبش همه همین مدلی بود دماغا فقط یدونه سر قلمبه دیدم بقیه شون سر بینیا جمعه.
.
زی زی جان منم یه بار مطب بلاجی رفتم اصلا نپسندیدم.جدیدا تو فکر این بودم که کارای سجادیانو ببینم که با این اوصاف بعید میدونم خوشم بیاد.شما تا حالا کار کدوم دکترا رو دیدی؟کدومو بیشتر پسندیدی؟
من حرف زی زی رو تایید میکنم سجادیان بیشتر مناسب بینی پر کاره واسه بینی کمکار که یک فرم ایده آل و خوشگل میخواد مناسب نیست به خاطر سبک طبیعی که داره و اینکه از پس بینی های پرکار بیشتر بر میاد
من نمیدونم بینیم کم کار محسوب میشه یا پرکار.چون بینیم کوچیکو استخونیه و پوستم نازکه فقط مشکلم انحرافشه که دوتا ویزیت رفتم گفتن نسبتا پرکار و زمان بره.منم نمیخوام بینیم کوچیک و کشیده و نازک و .... بشه.فقط یه فرم خوب و طبیعی بگیره و انحرافش برطرف بشه
سلام نرگس جونم دو تا سوال 1- تو هنوز بینی ات رو میشوری؟ من فقط صبح و شب میشورمش 2- شبها چسب میزنی؟ من هیلی تنبل شدم شبها چسب نمیزنم و حس می کنم صبح ها خیلی قلمبه است اما تو طول روز کم میشه ورمش به نظرم خیلی چسب تاثیر نداره حالا نمیدونم از رو تنبلی چنین نظری دارم یا واقعا این طوره
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
2810