2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
زی زی چقد دقیقی شما . آفرین من حال این مدل مطب گردیارو نداشتم با دنبال کردن تاپیک و بعد بین دو تا دکتر انتخاب کردم اونم دو تا دکتر که کرج باشن
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﻭاﻗﻌﺎ ﺷﻤﻴﻼ. ...ﺑﺎﻳﺪ اﺯ ﺧﻮﺩﻡ ﻋﻜﺲ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﻭﻟﻲ ﭼﻬﺮﻡ ﺳﺎﺩﻩ ﻫﺴﺖ ﻗﻮﺱ ﺑﻴﻨﻲ ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ اﻱ ﻭاﻱ اﻵﻥ ﺳﻜﺘﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﻦ اﮔﻪ ﺑﺨﻮاﻡ ﻗﻮﺱ ﺑﺪﻡ ﻳﻪ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻓﻘﻄ و ﻓﻘﻄ ﭘﻴﺶ ﺳﺎﻣﻲ ﻣﻴﺮﻡ...
سروه سجادیان زیاد قوس نمیده یعنی به قول خودش استعدادشو نداره قوس زیادش ملایم به نظرم یکم ملایم رو بده واسه خانوما قشنگتره بینی بدون قوس مثل خط کشه صورت رو جدی میکنه والا به کلیپسی بودنش دقت نکردم در مورد جمع و جور بودن تعجب میکنم بینی من که بعد 5 ماه جمع و جور نیست
ﻭاﻱ ﺗﺮاﻣﻴﺲ ﻭﻝ ﻛﻦ ﻣﻦ ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﻳﻪ ﺳﺮﻡ ﺯﺩن ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻢ ﺑﺎﻭﺭﺕ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻳﻪ ﻣﺎه ﺑﻌﺪ ﺭﻓﺖ ﻫﻤﻴﻨﺠﻮﺭﻱ ﻛﺒﻮﺩ ﺑﻮﺩ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﻦ ﺗﻮ ﻋﻤﺮﻡ ﻧﺸﻨﻴﺪﻡ ﻳﻜﻲ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺩﻟﻴﻞ ﻛﺒﻮﺩ ﺑﺸﻪ ﻛﺒﻮﺩﻳﺶ ﻧﺮﻩ ﻭاﻟﻠﻪ ﺑﻪ ﺧﺪا... ﻧﺮﮔﺲ ﻣﻨﻆﻮﺭﻡ اﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﺩﺧﺘﺮا ﻗﺸﻨﮓ ﺧﻄ ﭘﺮﻩ ﺩاﺷﺘﻦ ﻳﻜﻲ ﻳﻪ ﻣﺎﻫﻪ ﻳﻜﻲ ﺳﻪ ﻣﺎﻫﻪ اﻭﻧﻴﻜﻪ ﻳﻪ ﻣﺎﻩ ﺑﻮﺩ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮔﻔﺖ ﻣﻦ ﻧﻤﻲ ﺗﻮﻧﻢ ﻛﻤﻜﺖ ﻛﻨﻢ ﭼﻮﻥ ﻳﻪ ﻣﺎﻫﻪ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩﻡ ﺧﻮاﺳﺘﻢ ﺑﮕﻢ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺑﻴﻨﻲ ﺑﻪ اﻳﻦ ﺧﻮﺑﻲ ﻭاﻗﻌﺎ ﻫﻢ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ اﻳﻦ ﻓﻜﺮ ﺭﻭ ﻛﺮﺩﻡ ...ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﻫﻤﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺭاﺿﻲ ﺑﻮﺩﻥ ﭼﻪ ﺗﻨﻔﺲ و ﺑﻌﺪ ﻋﻤﻞ و ﻭﺭﻡ و ﻛﺒﻮﺩﻱ ﭼﻪ ﺩﻛﺘﺮ و ﻓﺮﻡ ﺑﻴﻨﻲ...
ترامیس من درست یک ماه کبود بودم نگران نباش بالاخره میره سروه یکم خط پره اشکال نداره عمیقش خوب نیس واسه من یک سمتش عمیق شده یکیش اصلا نداره منتظرم ورمم بره ببینم چی میشه
سلام دوستان.من جند ماه پیش عضو شدم.همچنان صفحه رو دنبال میکنم اما هنوز دکتر مورد نظرمو پیدا نکردم.من بینیم استخونیه و انحراف تقریبا شدید داره. اینستای سجادیانو دیدم خوشم اومده ولی مرددم.یکی از دوستام ۵ سال پیش باهاش عملیده بود خییییلی طبیعی.ولی یه جاهییش انگتر ناهمواری داشت.ترسیدم کارای سجادیان بعد از چند سال فرم اولیه شو از دست بده.لطفا کمک کنین
سلام دوستان.من جند ماه پیش عضو شدم.همچنان صفحه رو دنبال میکنم اما هنوز دکتر مورد نظرمو پیدا نکردم.من بینیم استخونیه و انحراف تقریبا شدید داره. اینستای سجادیانو دیدم خوشم اومده ولی مرددم.یکی از دوستام ۵ سال پیش باهاش عملیده بود خییییلی طبیعی.ولی یه جاهییش انگتر ناهمواری داشت.ترسیدم کارای سجادیان بعد از چند سال فرم اولیه شو از دست بده.لطفا کمک کنین
2810