2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015502 بازدید | 66529 پست
مهشید جون پسرمنم دوسال و نیمه اس خیلی هم شیطون و بلاست راستیتش خیلی ریسکش بالاست اگه میتونی بزار برا یه وقت مناسب ولی اگه رو مخته و باید عمل کنی، خیلی مراقب باش من دو روز بعداز عملم بطور ناگهانی ضربه ای از طرف پسرم دریافت کردم که خداروشکر دکتر گفت چیزی نیست ولی تو این دو ماهه که خیلی هم مراقب بودم ،4مرتبه ازش ضربه خوردم. پریشبم بالشت رو یهویی کوبوند تو صورتم که از همون موقع تیغه بینیم قسمت قوزش درد میکنه یکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهشید جان منم 8 روزه که عمل کردم و یه پسر دوساله دارم...اومدم خونه مامانم موندم و خواهرمم اوردم...روزهای اول خیلی خوب بود ولی اواخر دیگه نق نق پسرم ریاد بود...دیروزم که با دست زد تو بینیم دردم گرفت که امشب که برم گچ و باز کنم ببینم چیزی شده با نه در کل خیلی خیلی احتیاط کن...واقعا خوشبحاله اونایی که بچه ندارن و عمل میکنن ... چون با بچه سخته...من اصلا بغلش نکردم و نشستمش و لباساشو و عوض نکردم....ولی بازم حس میکنم به اندازه ی لازم احتیاط و استراحت نداشتم...
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
بچه ها من امشب گچ بینیمو باز میکنم...دعا کنید بینیم خوب شده باشه...از دکترم راضیم ولی من بعد از 10 سال ترسی که داشتم عمل کردم دعا کنید پشیمون نشم خیلی استرس دارم.
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
سلام زهره جون منتظر بودم بیای نتیجه عملت بگی ممنون که بازم سر زدی و خوشحالم راضی هستی امکانش هست حالا که دوماه از عملت گذشته عکس قبلو بعد عملت برامون بذاری و اینکه گفتی 50روز بعد عمل ویزیت شدی پس هفته اول چی ؟کی برات تامپون کشید ؟وایا گچ هم داشتی یانه ؟چسبو خودت میزدی ؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
2810