2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
باران جان تو تله گرام یه گروه ترمیمی هست خواستی بگو بگم یکی ادت کنه من اونجا نیستم یه توصیه ای بذار بهت بکنم من حدود یک ماه و نیمه هرروز میرم مطب گردی لیستمم از توی همین نی نی سایت انتحاب کردم تو این مدت به این نتیجه رسیدم که کاری به حرفای بقیه نداشته باش به کامنتا و پست ها همه دکترارو برو خیلی از نظرها سلیقه ای و شخصیه یهو یه دکتر اینجا بورس میشه فقط برو از نزدیک ببین ازونایی که میگن خوبه لیست کن تا اونایی که میگن بده البته معمولا اکثر نظرا راجب به یه دکتر یه چیزه که اونم درسته ولی بازم فقط و فقط خودت برو از نزدیک ببین
.
ﺁﺭﻩ ﺯﻱ ﺯﻱ ﺟﺎﻥ ﻣﻦ اﺯ ﻣﻂﺐ ﺳﺎﻣﻲ اﻭﻣﺪﻡ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻫﻢ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﺑﻮﺩﻡ ﻫﻢ ﺧﻨﺪﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ و ﺳﺎﻣﻲ ﻛﻪ ﻓﻜﺮ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ ﺑﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺗﺮ اﺯ اﻭﻥ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﺎﺷﻦ ﻧﻆﺮﺷﻮﻥ ﻳﻜﻲ ﺑﻮﺩ اﻟﺒﺘﻪ ﻧﻴﻜﻮﻣﺮاﻡ ﻛﻢ ﺳﻦ ﻧﻴﺴﺖ ﻭﻟﻲ ﺟﺮاﺡ ﭘﻼﺳﺘﻴﻜﻪ ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ ﻭاﻱ ﺧﺪا .... ﺣﺎﻻ اﮔﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﮕﻦ 40% ﺧﻭﺑﺘﺮ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺑﻴﻨﻴﺖ ﻋﻤﻞ ﻣﻲ ﻛﻨﻲ ﺯﻱ ﺯﻱ ﺟﺎﻥ ...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ﺩﻛﺘﺮ ﺳﺎﻣﻲ ﮔﻔﺖ ﭼﻮﻥ اﺭﺗﻔﺎﻉ ﺑﻴﻨﻲ ﺯﻳﺎﺩﻩ ﺳﺮﺵ ﻫﻢ ﭘﻬﻨﻲ و اﻓﺘﺎﺩﮔﻲ ﺩاﺭﻩ اﻳﻦ ﺩﻭ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﻳﻌﻨﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﺟﻮﺭﻱ ﺑﺎﺷﻪ ﻛﻪ ﺑﻴﻨﻲ ﺩﺭاﺯﺗﺮ ﻧﺸﻪ ﻭﻗﺘﻲ ﺳﺮﺵ ﺟﻤﻊ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺑﻨﺎﺑﺮاﻳﻦ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺯﻳﺎﺩ ﺩﺳﺘﻜﺎﺭﻱ ﻛﺮﺩ ﺣﺘﻤﺎ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ ﻫﻢ ﻫﻤﻴﻦ اﻳﺪﻩ ﺭﻭ ﺩاﺷﺘﻪ...
سروه جون این و فقط میگم که بزرگی و پهنای بینی فقطططططط ورمه و نیاز به زمان داره من خودم عجولم و مطمینم اذیت میشم اما این همه ی دوستام که عمل کردن میگن...از عکسایی که تو گذر مثلا یکسال گرفتن هم کاملااااا مشهوده...یکی از دوستام واقعا بینیش تغییر کرد اصلا اونی که بعد از عمل بوده تا الانش هزار برابر متفاوته
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
امروز صبح رفتم مرکز جراحی ای که همتی و کامروا عمل میکنن یه کار هفت ساله از همتی بود قشنگ بود ولی خط بخیه اش معلوم بود. دو تادو ساله بود فانتزی ، یه شیش ماهه نیمه فانتزی، سه تام تازه گچشونو دراوردن. یکیشون که گچشو دارورد قبلا با یوشی عمل کرده بود دماغش قبل عمل شکسته بوده اومده بود با همتی ترمیم کرده بود من خوشم اومد قشنگ و تمیز بود. بینی منشی همتی ام فانتزی شیکه. اون دوتا گچی دیگه بزرگ بود انگار ، سر دماغارو خوب جمع میکنه، یه گوشتی ام یکی ازش نشونم داد خوب جمع کرده بود. سر دماغارو معمولا تیز درمیاره. ازین دماغاس که از دورم ببینی میفهمی عملیه ولی صورتو شیک میکنه به نظرم. یه نمونه از کامروا دیدم طبیعی خوشگل و ناز، یکی پهن یکی ام خراب. بعدش رفتم مجلسی. خیلی خلوته دماغ منشیش شیکه شبیه الناز شاکر دوسته بیشتر کاراش، یعنی سبکش اون جوریه. تیغه ها صاف و بدون قوس، بینی لاغر و قلمی، زاویه نود درجه سر بینی یعنی سر دماغو بالا نمیده سوراخارم زیر دماغ میبره تقریبا، پره ها از بغل کم میزنه بیرون دقیقا مثل بینی الناز شاکر دوست و داداشش علی شاکر دوست. ولی یه دوقلو اومده بودن کلا این مدلی نبودن سر دماغاشون قلمبه بود، شیش ماه بود عمل کرده بودن ولی میگفتن دکتر میگه ورمه. بعد گفتن تو دماغمون یه کوچولو گوشت درومده که نفسمونو کم کرده.برا همونم اومده بودن دکتر. دماغشون زشت نبود ولی میتونست کوچیک تر و جمع ترم بشه، خیلی ام طبیعی بود. دختره میگفت ما بش گفتیم عروسکی و مصنوعی میخواییم تازه😐 همین دیگه من از مماخای همتی خوشم اومد ولی گفت بینی نباید طوری عمل بشه که فاصله دماغ و دهن زیاد شه، منم طول دماغم زیاده. احساس میکنم بینیم کوناه تر شه بهتره وگرنه کاراش قیافه رو شیک میکنه. اینم انشای امروز من
.
بچه ها کمکم کنید دارم از ناراحتی دق میکنم....من چهارشنبه بابد گچمو باز کنم دیشب پسرم دستش خورد تو دماغم...خیلی محکم نبود تقریبا اروم بود ولی من دردم گرفت...الان درد نداره و بی حسه نکنه شکسته باشه چکار کنممممم
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
نه نمیشکنه فرناز. من از هفته اول عملم بهم گفت محکم محکم فشارش بدم تا ورمش بره.بعد گفت به بابام آنقدر محکم فشار بدبد تا گریه کنه.اصلا هم ننترسید. اصلا نمیشکنه بینی.به خاطر این میگم نگران نباش نمیشکنه به این راحتی.مخصوصا که گچ داری
2810