2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
نانالا 137 رو ندیدم 140 هم فکر کنم بین طبیعی و نیمه فانتزی باشه خیلی خوبه که دکتری انتخاب کردی سبک کارشو میپسندی اگه بینی خودت هم بیسش مثل همون بینیاست دور از ذهن نیست شبیه اونا در بیاد ایشالا همونی بشه که دوست داری فقط نتیجه ی کاملش رو 6 ماه تا یه سال بعد میبینی انتظار نداشته باش از روزای اول ببینی
فرنازی جون من بعد برداشتن گچ فعالیتمو شروع کردم و خداروشکر مشکلی نبود ولی در کل هر چه کمتر سرتو پایین بگیری بهتره و تا دو ماه فعالیتای سنگین اصلا نداشته باش. بار سنگین بر ندار سرتو زیاد پایین نگه ندار در کل هر چه بیشتر مراعات کنی برا مماخ خوشگلت بهتره
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ اﺯﺗﻮﻥ ﺧﻮاﻫﺶ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ ﻫﺮﻛﻲ ﭘﺴﺖ ﻣﻦ ﺭو ﻣﻲ ﺧﻮﻧﻪ ﻧﻆﺮﺷﻮ ﺑﮕﻪ ﺩﻛﺘﺮ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺖ 40% ﺩﻛﺘﺮ ﻧﻴﻜﻮﻣﺮاﻡ 10 20 ﺩﺭﺻﺪ ﺩﻛﺘﺮ ﻣﺤﺒﻲ70 75 ﺩﺭﺻﺪ ﺩﻛﺘﺮ ﺳﺎﻣﻲ 40% اﻳﻨﺎ ﺩﺭﺻﺪﻫﺎﻳﻲ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ اﻳﻦ 4 ﺗﺎ ﺩﻛﺘﺮ ﺑﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻦ اﺯ ﺷﻤﺎ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﻧﻤﻲ ﺧﻮاﻡ ﻓﻘﻄ ﻧﻆﺮﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﻲ ﺧﻮاﻡ اﮔﺮ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﻋﺪﺩﻫﺎﻳﻲ ﻣﻲ ﺷﻨﻴﺪﻳﺪ ﻛﺪﻭﻣﻮ ﺑﺎﻭﺭ ﻣﻲ ﻛﺮﺩﻳﺪ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﻩ ﻫﻢ ﻧﺪﻳﺪﻡ ﻓﻘﻄ ﺷﻤﺎ ﺟﺎﻱ ﻣﻦ ﭼﻲ ﻓﻜﺮ ﻣﻲ ﻛﺮﺩﻳﺪ و ﺑﻪ ﭼﻪ ﻋﺪﺩﻱ ﺑﺎﻭﺭ ﺑﻴﺸﺘﺮﻱ ﺩاﺷﺘﻴﺪ
من امروز رفتم الهی و سجاد الهی یه زنه اومد گفت مشکل تنفسی دارم دماغش خیلی کوچیک بود یه دختره هم بود بینیش خوب بود و خوب جمع شده بود ولی عالی نبود زنه میگفت الهی زیاد به حرف گوش نمیده کار خودشو میکنه.فقط ازت میپرسه فانتزی میخوای یا طبیعی بعدش دوباره رفتم سجادیان مطبش خیلی شلوغ بود همه اومده بودن برا مشاوره چندنفری دیدم دماغاشون هی بد نبود ولی چنگی ام به دل نمیزد یه زنه چادری بچه دار اومد من که استاد تشخیص دماغ عمل شدم اصلا تشخیص ندادم عمل کرده انقد طبیعی بود گفت بینیم گنده بود یه بار عمل کردم بد نبود ولی احساس کردم باید بازم کوچیک شه دوباره عمل کرده بود دماغش انقد طبیعی و خوب بود که حد نداشت. امروز دوباره یه دماغ افتضاح دیدم جالبه دماغای زشتشونو تو نوبت نمیذارن که بقیه نبینن سریع میفرستن تو اتاق من این و اون مورد قبلیو تو اتاق دیدم جالبه من تو اتاقم نمیرما چون زیاد خوششون نمیاد میگن دکتر ببینه یه چیزی میگه اد همون موقع که مریض داغون میاد من یهو به سرم میزنه برم تو اتاق بعد دوباره یه دختره رو دیدم دماغش قشنگ و کوچیک بود منتها گفت من یه نمه غوز داشتم که اون صددرصد رفع نشده، به سجادم میگم میگه حالا همه عیباتون که نباید صددرصد رفع شه یه دختره اخر وقت اومد بینیش خیلی تابلو عملی بود خیلی ام دراز بود البته قبل عملشم گنده و دراز بود ولی قشنگ عمل نشده بود اول باش حرف میزدیم درست جواب نمیداد از منشی سجاد میترسبد گفت میره به دکتر میگه گفتم جهنم بگه گفت مشکل تنفسی دارم بهم میگه اخروقت بیا که مریضاشو نپرونم گفت دفه قبلم با چندتا مریضاش ح ف زدم منشیه رفت به دکتر گفت دکتر گفت چرا گفتی بنده خدا انقد عمیق نفس میکشید که بتونه یه کم اکسیژن بگیره همشم عین سرماخورده ها یهو دماغشو میکشید بالا یا گوشه ی گونشو میگرفت میکشید که راه دماغش باز شه خیلی شاکی بود گفت دکتر میگه نه پولیپ داری نه چسبندگی هر دفه هم هی به شوخی و مسخره بازی میگیره یعنی چی منم ادمم ایندفه اومدم باش دعوا و اینا انگار جای دیگه هم رفته ولی تشخیص ندادن چیه و چرا، سجادم حاضر بود دوباره عملش کنه ولی میگفت دیگه پیش این عمل نمیکنم یکسال و نیم بود عمل کرده بود خلاصه اینکه عمل دماغ جدا از بیس خود دماغ خیلی شانسیه خیلی اخر وقت رفتم به اتنا گفتم چرا این دماغه که من دیدم تو اتاق انقد داغون بود
.
گفت این بینیش خیلی پهن بوده و دوبار عمل شده و خودش راضی و ازین حرفا پوست دماغش ناهموار بود عین خمیری که صاف نشده از همه افتضاح تر سوراخای دماغش بود عکس قبلشم گفت ندارم خلاصه نمیگم سجاد بده مثل همیشه میگم کارای عالیش کمه بیشتر کاراش حوب و متوسطن کار زشت و خرابم داره ولی کم
.
تا حالا پنج بار مطب سجادیان رفتم. میتونم اینطوری نتیجه گیری کنم. بیست درصد کاراش عالی ان. سی درصد خوبن. چهل درصد متوسطن، ده درصد زشت و خرابن این نظر منه ولی خود بیماراش شاید سی درصدشون ناراضی باشن
.
سروه جان هر دکتری بسته به مهارتش تو بینی شما نظرشو میگه ولی من میگم اون اگه میانگین این چهار تا رو بگیری همون چهل پنجاه درصد درمیاد پس نه اونی که میگه ده درصد نه اونی که میگه هفتاد درصد
.
2810