2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﻳﻪ ﺳﻮاﻝ ﺗﻮ ﺳﺎﻳت. rhinoplasty-info.rozblog.com ﻳﻪ ﺧﺎﻧﻤﻲ ﺑﻪ اﺳﻢ اﻟﻲ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﭘﻴﺶ ﺩﻛﺘﺮ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩﻥ و ﻣﻲ ﺧﻮاﻥ ﺑﺮﻥ ﭘﻴﺶ ﺩﻛﺘﺮ ﻣﺤﺒﻮﺑﻲ ﺭاﺩ ﻛﻪ ﻛﺎﺭ اﻭﻥ ﺭﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻨﻪ ﺁﺧﻪ اﻳﻦ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻘﻂﻪ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻦ اﻭﻥ ﻃﺒﻴﻌﻲ اﻳﻦ ﺳﺮﺑﺎﻻﻱ ﺳﺮﺑﺎﻻ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﺩﻛﺘﺮ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ 2 ﺑﺎﺭ ﻛﺎﺭ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻭ ﺗﺮﻣﻴﻢ ﻣﻲ ﻛﻨﻪ اﻳﻦ ﺧﺎﻧﻢ (اﻟﻲ ) اﻳﻦ ﺳﺎﻳﺖ اﻳﻦ ﺭﻭ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻛﺴﻲ ﻣﻲ ﺷﻨﺎﺳﻪ اﻳﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﻳﺎ اﻳﻦ ﻧﻆﺮ ﺭﻭ ﺧﻮﻧﺪﻩ ﻣﻲ ﺷﻪ اﮔﻪ اﻃﻼﻉ ﺩاﺭﻳﺪ اﺯ اﻳﺸﻮﻥ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ
نانالا از بالا آوردن نترس ممکنه بالا بیاری که از یک جهت بهتره دارو بیهوشی دفع میشه من بالا نیاوردم و حتی حالت تهوع هم نداشتم اما بودن کسایی که بالا آوردن به سیستم بدن ربط داره نگران نباش بالا بیاری هم طوری نمیشه اما حتما ناشتا باش و چون معده ات پر باشه وقتی بیهوش باشی بر میگرده ممکنه راه نفست رو بگیره منم عملم ساعت 2 بود از 9 شب چیزی نخوردم ولی اگه میتونی بگو عمل آخر نباشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سروه این خانم رو نمیشناسم ولی شاید بنده خدا میرفت پیش یزدانفر خیلی طبیعی میشد دوباره میرفت دوباره تغییر نمیکرد زد به سیم آخر رفت پیش محبوبی همیشه که ترمیم بزرگ کردن نیست بعضی وقتها ناراضی بودن از تغییر نکردن و بزرگ موندن بینیه
درود به همه دوستان عزیز امیدوارم حال همه خوب باشه ببخشید نبودم از این پس مجددا پیام های مسنجر و ایمیل و اینحا رو پاسخ خواهم داد شاد و موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
با سلام....من از اعضای قدیمی تر نی نی سایت هستم....من چند سال پیش بینیم رو عمل کردم....خیلی بد عمل شده اصلا زیبایی نداره...یعنی تقریبا مثل اولشه.... حالا میخوام دوباره عمل کنم...عزیزانی که بینیتون رو عمل کردید بار دوم ...اونم یه بینی استخوانی با پوست خیلی نازک....بنظرتون پیش کدوم دکتر برم من...میخواستم برم پیش فرهنگ مجد ولی دو دلم...قیمتش هم خب مهمه من تا 6 تومن میتونم هزینه کنم...لطفا اگر دکتر خوب میشناسید بهم معرفی کنید....
سلام دوستان من امروز رفتم مطب دکتر یزدانفر واسه سه شنبه همین هفته بهم وقت عمل داد ولى چندتا چیز منو نگران میکنه اینکه انقد زود بهم وقت داد واین که مراجعه کننده هاش خیلى کمن امروز که هیچ کس تو مطبش نبود من الان خیلى استرس دارم
ﺗﺮاﻣﻴﺲ ﺟﺎﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﻗﺼﺪ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﺭﻓﺘﻲ ﻳﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﻫﻢ ﺩﻳﮕﻪ اﻃﻤﻴﻨﺎﻥ ﺩاﺷﺘﻲ ﻛﻪ ﺭﻓﺘﻲ ﺗﺮاﻣﻴﺲ اﺳﺘﺨﻮاﻧﻲ ﻳﺎ ﮔﻮﺷﺘﻲ ﺑﻮﺩ ﺑﻴﻨﻴﺖ ﺧﺎﻃﺮﻧﺸﺎﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ ﺷﺎﻳﺪﻡ ﻧﮕﻔﺘﻲ ...
ﺗﺮاﻣﻴﺲ ﺟﺎﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﻗﺼﺪ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﺭﻓﺘﻲ ﻳﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﻫﻢ ﺩﻳﮕﻪ اﻃﻤﻴﻨﺎﻥ ﺩاﺷﺘﻲ ﻛﻪ ﺭﻓﺘﻲ ﺗﺮاﻣﻴﺲ اﺳﺘﺨﻮاﻧﻲ ﻳﺎ ﮔﻮﺷﺘﻲ ﺑﻮﺩ ﺑﻴﻨﻴﺖ ﺧﺎﻃﺮﻧﺸﺎﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ ﺷﺎﻳﺪﻡ ﻧﮕﻔﺘﻲ ...
2810