2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
بچه هایی که عمل کردید تامپون چند روز تو بینی می مونه؟ آخه بعضی از دکترا فردا عمل میکشن بعضیا دیگه دو سه روز بعد میخواستم بدونم فرقی میکنه؟اگه بیشتر بمونه بهتره یا کمتر ؟ من انحراف شدیدی دارم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﻢ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ ﻳﻌﻨﻲ ﭼﻲ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﻣﻨﻆﻮﺭﺵ ﻣﻴﺰاﻥ ﺯﻳﺒﺎ ﺷﺪﻥ ﺑﻮﺩ ﭼﻮﻥ ﻫﻤﻪ اﻳﺮاﺩﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻢ ﻗﺒﻮﻝ ﺩاﺷﺖ ﮔﻔﺖ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﭼﻮﻥ ﺑﻌﻀﻲ ﻫﺎ ﺧﻮاﺳﺘﻪ ﻫﺎﻱ ﻋﺠﻴﺐ ﻏﺮﻳﺐ ﺩاﺭﻥ ﻳﺎ اﻳﻨﻜﻪ ﻳﻪ ﻋﻜﺲ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﻣﻴﺎﺭﻥ ﻣﻲ ﮔﻦ اﻳﻦ ﺷﻜﻠﻲ ﻣﻴﺨﻮاﻳﻢ...
من دیروز مطب دکتر امیرى زاد رفتم خیلى شلوغ بود ولى بیشتر از اینکه نمونه کار دکتر ببینم خراب کاریهاى دکتراى دیگه رو دیدم که امده بودن واسه مشاوره پیش دکتر نمونه کار دکترم فقط تو کامپیوترش دیدم هزینه ام که خییلى بالا بود با کلینیک ١١ تومن
نانالا تامپون و گچ و چسب رو دستیارش انجام میده دکتر میاد بینیت رو میبینه اگه ماساژ لازم باشه ماساژ میده دکتر سجادیان معمولا یک تا دو روز تامپون میذاره میتونی یک روزی وقت بگیری که فرداش مطب باشن من این کارو کردم اگه هم خیلی فاصله داشته باشه میگه بیا کلینیک بکش انحراف شدید داری شاید خونریزیت بیشتر باشه خود دکتر بهت میگه کی بیای تامپونت رو بکشی دیگه
بچه ها تورو خدا از ریزش مو بگید...از کی شروع میشه من چند صفحه قبلو خوندم حالم بد شد...همه اینجوری شدین؟ میدونم که از عوارضشه ولی خواهشا چند نفر برام وضعیت خودشونو بنویسن...من کلا موهام کم پشته و ریزشم دارم اکر انقد بد بخواد بریزه میمیرم که ...ممنون میشم برام از خودتون بگین
یا اباالفضل
غزال جان من امروز رفتم فرهنگ به چشم خریداری نگاه کردم اندفه بیشتر غضروفیاش شبیه همن چیزی که امروز مریضاش میگفتن این بود که زیاد بینیو تغییر نمیده یعنی با عکسای قبلت که مقایسه کنی میفهمی تغییر کردی همینجوری هز کی میبینه میگه زیاد تغییر نکردی بینیای استخونیش تقریبا یه مدلن یعنی سبک داره باید سبکشو بپسندین وگرنه خراب یا زشت نیست این سلیقه و توصیف منه👇 تیغه های بینیش جالب نیست ازین تیغه هایی که انگار دوتا خط کنار بینی میفته تا پایین و روی تیغه صافه نیست گرده تیغه هاش کنار تیغه هاش صاف نیست انگار موربه نمیدونم منظورم متوجه میشی یا نه یعنی تیغه با شیب میچسبه به صورت بینیا کوتاه نیستن کشیدن اونم به خاطر اینه که راس بینی رو بالا نمیبره که سوراخها پیدا نشن به منم گفت سوراخای بینیت نباید از جلو پیدا باشه نیمرخاش قشنگن از نیمرخ سر بینی بالا نیست دماغا جمع و جوره بعضیاش ظریفه بعضیاش نه زیاد ولی بزرگ نیست بینیای گوشتیشم زشت نیست ولی شیک نیست یه نفرم راضی نبود گفت عوض نشدم رو بینیشم یه کوچولو نامحسوس غوز داشت نمیدونم ورم بود یا نه ولی ورم تیغه هاش زیاده بعد یکسال و خورده ای هم میان میگن ورم داره تیغمون ولی به نظر من مدل تیغه هاش اینجوری چون کنار تیغه ها صاف نیست شیب داره به یکی گفتم هنوز تیغت ورم داره نه گفت نه. در کل مدل بینیاش با سلیقه من جور نبود من تیغه و سوراخ این مدلی دوست ندارم. ولی مریضاشو از دور میبینی دماغاشون خوشگل به نظر میام ازونا که ادم میبینه فک میکنه طرف قرتی و دافه ولی میری جلو حداقل برای من زیاد عالی و خاص نیست بعدشم رفتم سازگار منشیه گفت مریضا چون تامپونو چسب ندارن نمونه نمیتونی ببینی فقط برا گچ باز کردن میان بینی منشیش فانتزی بود گفت گوشتی بوده خوب جمع شده بود یه خانمه هم اونجا بود چند ماه عمل کرده بود بینیش بزرگ بود قبل عملشم بزرگ بود فقط سرشو براش برده بود بالا یه استخونی ام بود که جمع و جور بود ولی کوچیک نبود ارتفاع و نوکش زیاد بود در کل
.
باربی اخلاقش همینه من یه کارشو نشونش دادم گفتم این پهنه نوشت خیلی ام خوبه هر کدوم از عکساشم نشونش میدم میگم شبیه کدوم میشم میگه هیچکدوم هر چی میگم اینجوری کن اونجوری کن میگه قول نمیدم
.
من تو این مدت چند جا دیگه هم رفتم که مختصر میگم الهی. یه غضروفی فانتزی دیدم خوب بود ، یه پسره رو دماغشو قوس انداخته بود، یه گوشتی بود که جالب نبود زیادم کوچیک نبود. یه نمونه ۱۵ ساله هم بود که قشنگ نبود. بهش گفتم نیمه فانتزی میخوام طببعی شیک گفت طببعی شیک نداریم یا طببعی یا فانتزی پن دیقه هم بیشتر تو اتاقش نبودم هیچی ام توضیح نمیده میده ولی نه ریز مثلا میگه ارنفاع بینیتو کم میکنم . نمیگه چقدر فلان من وقتشو ندارم وبهم دوره وگرنه بیشتر مطبش میرفتم کار غضروفیش خوب بود
.
2810