2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015476 بازدید | 66527 پست
پریانکا دکتر سجادیان اخلاقش همینه ...همه میگند کارش خوبه ولی کلا نازت رو هم نمیکشه ...خیلی حساسه که مریض وسواسیو عمل نکنه .. منم میخوام باهاش عملکنم ان شا ا... بعد از عید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270094&PageNumber=1
مثبت بیاندیشید اتفاقات مثبت قطعا رخ خواهند داد ! به تاپیک مثبت اندیشی دعوتید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270094

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من دیروز رفتم پیش دکتر یزدانفر یه دختر رو دیدم تازه یه ماه عمل کرده بود بدون چسب دماغش خییلى طبیعى بود منشیشم که دماغش خوب بود یه خانمیم بود که میگف روز قبلش امده براى مشاوره ولى دکتر قبول نکرده عملش کنه چون تنفسش مشکل دار میشه ولى امده بوداصرار کنه شاید دکتر قبول کنه عملش کنه دکتر خیییلى مهربون قشنگ تمام کارایی که میخاد رو بینى بکنه توضیح میده واینکه گف اصلن به پره ها دست نمیزنه وقتى از اتاق دکتر امدم بیرون یه چند نفرى نشسته بودن ولى همشون واسه مشاوره امده بودن من ازش بدم نیومد ولى قیمتش بالاس با کلى چونه به٨/٥ راضى شد لطفن اگه کسى اینجا خودش یا اطرافیانش با دکتر عمل کردن بیان از کارش بگم
دوستان میدونم بی ربطه ولی میشه لطفا راهنماییم کنید یه سوال در مورد اینستا دارم آخه تازه عضو شده برای یکی با Direct پیام فرستادم چطوری بفهمم پیامم باز شده و خونده شده؟؟؟؟ ممنون میشم بهم بگید
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
دوستان میدونم بی ربطه ولی میشه لطفا راهنماییم کنید یه سوال در مورد اینستا دارم آخه تازه عضو شده برای یکی با Direct پیام فرستادم چطوری بفهمم پیامم باز شده و خونده شده؟؟؟؟ ممنون میشم بهم بگید
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
ﻭااااﻱ ﺗﺮاﻣﻴﺲ ﺟﺎﻥ ﻣﻨﻢ ﺷﻨﺒﻪ ﺭﻓﺘﻢ ﺑﺮاﻱ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﺁﺭﻩ ﺯﻳﺎﺩﻱ ﻣﻬﺮﺑﻮﻧﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﻨﻢ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻳﻜﻲ ﺩﻳﺪﻡ ﻭﻟﻲ ﭼﻮﻥ ﻣﻂﺐ ﻛﻮﭼﻴﻜﻪ ﺧﻴﻠﻲ و ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﻣﻦ ﻧﻮﺑﺘﻢ ﺷﺪ و ﺑﻌﺪاﺯ ﺑﻴﺮﻭﻥ اﻭﻣﺪﻥ ﺩﻳﮕﻪ اﺻﻼ ﺟﺎ ﻧﺒﻮﺩ ﺭﻓﺘﻢ ﺁﺭﻩ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺑﻮﺩ ﻳﻌﻨﻲ ﻣﻨﻆﻮﺭﻡ اﻳﻨﻜﻪ اﻳﺮاﺩاﺷﻮ ﻓﻘﻄ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ اﻧﮕﺎﺭ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﮔﻔﺖ ﺩﺭﺟﻪ ﺟﺎﺩﻩ ﺑﻴﻨﻴﺖ و ﭼﻨﺪ ﺩﺭﺻﺪ ﺧﻮﺏ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺑﮕﻲ ﺑﻴﻨﻴﺖ اﺳﺘﺨﻮﻧﻲ ﻫﺴﺖ ﻳﺎ ﮔﻮﺷﺘﻲ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ ﮔﻮﺷﺘﻲ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻣﻲ ﺗﻮﻧﻪ ﺧﻮﺏ ﺩﺭﺁﺭﻩ? ﻣﻲ ﺷﻪ ﻟﻂﻔﺎ ﻫﺮﻛﻲ ﺭاﺟﻊ ﺑﻪ ﻛﺎﺭای ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ اﻃﻼﻉ ﺩاﺭﻩ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻪ
ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﺧﻮاﻫﺶ اﮔﺮ ﻛﺴﻲ اﺯ ﺩﻛﺘﺮ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺩﻳﺪﻩ ﺧﻮﺩﺵ ﻳﺎ ﺷﻨﻴﺪﻩ ﻟﻂﻔﺎ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻟﻂﻒ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ اﺯ اﻳﺸﻮﻥ ﭼﻂﻮﺭ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺒﻴﻨﻢ..... ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﻟﻂﻔﻲ ﻛﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﻴﺪ
2810