2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
ابیانه ابیانه تو لاین یه گروه داره اینطور که فهمیدم فقط اصلاح میکنه یه ناراضی داشته اخیرا که بینیش فقط غوزش برداشته شده و دیگه هیچ کاری براش نکرده من یه بار رفتم مطبش بینیا ظریف و خوشگل بود باش مشاوره شدم خیلی خوش برخورده اینم خیلی بهت نمیگه چیکار میکنه چقد دستکاری میکنه یه بار دیگه رفتم مطبش یه دماغ دراز دیدم خانمه ناراحت بود بعد یه سال اومده بود دکترم بش گفت کوچیکتر ازین نمیتونم بکنم زود رفت کاش عکس قبلشو میدیدم خیلی وماغ زشتی بود، یه گوشتی ام بود که بدک نبود مدلش قشنگ بود ولی کم کوچیگ کرده بود
.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهرام حسنی چارتا عکس تو موبایلش نشونم داد زشتاشو میزد میرفت خوشگلاشو نشونم داد چیزی دستگیرم نشد بعد طراحی کرد برام بدک نبود ولی خیلی طبیعیه کارش من یه نمه فانازی میخوام قیمت ۶ ترمیم تا هشت
.
نوری نوری از همه بهتر توضیح میده ریز،به ریز خیلی بادقته چون مجسمه سازه رو بینیت با ماژیک میکشه میگه کجارو برمیدارم حرف گوش کنم هست به خواستت گوش میده و میگه شدنی هست یا نه بار اول رفتم تو مطبش دو تا دیدم خوب بود بار دوم رفتم به خوبی اول نبود ارتفارو زیاد کم نمیکنه پره هارو خیلی جم میکنه کلوملا هم سطح پره هان پروجکشنم کم میگیره ولی بینیاش ظریفن همه بینی پسررارو خیلی خوشگلتر درمیاره اینم زیاد کوچیک نمیکنه همون مدل دماغ خودتو اصلاح شده و جمع و جور تحویلت میده تیغه ها ش ظریفه قیمتم ۶
.
نرگس من شنبه ده بهمن عمل دارم به امیدخدا وقت کشیدن تامپون رو منشی گذاشت فرداش که هستن دکتر به من گفت انحراف شدید داخلی و ظاهری دارم خودم میگم تامپون رو دوشنبه بکشم خیالم راحت تره چون احتمالن خون ریزی داشته باشم اگه صحبت کنم به نظرت قبول میکنه تاریخ کشیدن تامپونم رو عوض کنه و به جای یکشنبه بذاره دوشنبه؟ باید تاقبل از عمل حضوری برم مطب بگم یا اگه به منشیش پیام بدم قبول میکنه؟اخه فک نمیکنم تا روز عمل دکتر رو بتونم ببینم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
نرگس نمیدونی دکتر واسه نارین چند روز تامپون گذاشت؟اخه اون بینیش مثل من بود گویا انحراف داخلی و ظاهری داشت این مساله تامپون خیلی نگرانم کرده برخلاف خیلیا که دوس ندارن باشه یا کمتر باشه من دوست دارم مدت زمان وجود تامپون تو بینیم بیشتر باشه
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
نانالا به سلامتی مبارک باشه ناربن یک روز تامپون تو بینیش بود روزی که تامپونش رو کشید من مطب بودم خیلی تو اتاق موند فکر کنم همون موقع خونریزی زیاد کرد دقیق یادم نیست و اینکه روز قبلش میگفت خونریزیم زیاد بود که البته آب کرفس هم خورده بود ولی بعد تامپون تا جایی که یادمه خونریزی نداشت اگه بگی قبول میکنه بیشتر بمونه اما واقعا لازم نیست شاید حتی خندید بهت و خیلی هم به انحراف ربط نداره چون من اصلا انحراف نداشتم اما خیلی خونریزیم شدید بود تو کلینیک بیشتر از 10 بار گاز بینیم رو عوض کردن و بعدش خودم تو خونه هم خیلی عوض میکردم به خاطر انعقاد خون پایین لازم نیست حضوری بری یا زنگ بزنی قبل عمل تو اتاق عمل به دکتر بگو اگه قبول کرد دوشنبه میری کلینیک دیگه بعد اینکه خیلی حساسیا دکتر جونم رو سر ورم اذیت نکنیا
ابریشم منم موهام کمه و ریزش مو دارم بعد از عمل بیشتر نشد ولی مژه ها و ابرو هام خیلی ریخت انقدر ابروم ریخت رفتم هاشور کردم حتی هر چی قبل از عمل به خودت برسی عوارض داروی بیهوشی کمتره
سلام بچه ها نرگس جون خوبی؟ من کم میام ولی هردفعه میام اینجا می بینم نوشتی خیلی خوشحال میشم یاد اون روزها می افتم و دلم تنگ میشه دیگه هیچ گروهی برام مثل اون نشد
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
بچه ها نگران عوارض نباشید تو آدمهای مختلف فرق می کنه مثلا من خیلی کبود شدم ام اصلا ریزش مو نداشتم و یه نکته جالب که می گن کسایی که پوستشون چربه بعد عمل جوششون بیشتر میشه جوشهای من که خیلی زیاد بود بعد عمل خیلی کم شد طوری که اطرافیانم فک کردند دارو استفاده کردم خلاصه نگران چیزهای جانبی نباشید چون هم تو افراد مختلف متفاوته هم گذراست و کار خاصی هم نمیشه کرد باید دوره اش بگذره پس فکرتون رو مشغول نکنید
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
سلام نانالا جون من خیلی خونریزی داشتم و فردای عمل تامپون کشید که سمتی که انحراف داشتم همونجا شروع کرد خونریزی و برام قطره نوشت که با پنبه بزارم توش تا وقتی بندبیاد با سرم هم گفت تا روز برداشتن گچ نشورم در کل تا چند وقت بعد هم گهگاه خونریزی کمی موقع شستشو داشتم برای عکس هم گاندی رفتم،طب نگار عکس هارو هم خودشون میفرستن کلینیک شما ل ازم نیست بری بگیری قبل از عمل هم خودت و تقویت کن ویتامین بخور
2810