2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
نالا دکتر تو مشاوره ممکنه حالت و بگیره و نا امیدت کنه انتظارت و بیاره پایین هر چی سوال داری بپرس ازش خواسته هات و بگو مثلا من گفتم حتما قوس بده اون گفت قول نمیدم باید باز بشه بینی تا ببینم امکانش هست اما انجام میده هرچی بگی و بعد عمل بسیار با مسولیت و مهربان هستن و به همه سوال ها پاسخ میدن و در کل خیلی به وضعیت بیمارتوجه میکنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نانالا نگران نشو تو مشاوره فقط اینطوریه بعد از عمل اخلاقش زمین تا آسمون فرق میکنه یکی از مهربونترین و خوش قلب ترین آدماییه که دیدم خیلی خیلی هم مسوولیت پذیره من از اخلاق و وجدان کاری از 20 بهش نمره 40 میدم البته عزیزم تو فقط حواست به نمونه ها و سبک کارش باشه اخلاق دکتر خوبه که خوب باشه اما مهمتر اینه سبکش رو بپسندی اینکه گفتم تو مشاوره هر چی بگه همون میشه اینجوری نیست که دقیقا همون بشه اما وقتی یک سری احتمالات رو میگه واقعا وجود داره میگه و این از صداقتشه نه اینکه بخواد ناامید کنه بعدا مسوولیتی رو قبول نکن همه تلاشش رو میکنه اما همه چیز دست جراح نیست و چون دکتر تجربه داره و اطلاعات بهتره همه حرفاش رو گوش کنیم همه جوانب رو در نظر بگیریم بعدا اگه خدای نکرده اون موضوع پیش اومد دکتر رو مقصر ندونیم البته خودش میگه هر مشکلی بمونه رفع میکنم اینم به خاطر این گفتم چون خود دکتر یکبار گفت من همه سناریوهای منفی رو میگم اما توجه نمیکنن بعدا گله دارن منم خواستم هم به شما کمک کنم هم به دکتر کمتر بهش غر بزنن بیچاره گناه داره وااای چقدر ازش تعریف کردماااااا
نانالا فقط به تحقیق نتی اکتفا نکن چند بار برو مطب. اینو تقریبا مطمئنما چون طبیعی عمل میکنه بینی منهدم نمیشه اما سبک کار دکتر خیلی مهمه با توجه به سلیقه ات انتخاب کن شاید من و بقیه اونایی که باهاش عمل کردیم به بینی خودمون بگیم خوب از نظر بقیه خوب نباشه خلاصه اینکه حواستو جمع کن بقیه اونایی هم که دنبال دکترن همینطور چون عمل بینی زیباییه بخش مهمیش سلیقه ایه بینی مرکز صورته و کانون توجه و میلیمتر ها هستن که مدل بینی رو تعیین میکنن چند میل اینور اونور کاملا یک چیزی میشه بر خلاف تصورتون خوب بگردین و دقت کنید
مرسی از راهنماییتون من از انتخابم صددرصد مطمینم توکل بر خدا دیگه راستی همون روز مشاوره میتونیم قرار عمل رو بداربم؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
بچه ها کارم بد بود؟؟؟ ب تلگ رام دکتر سجادیان محترم عکس دماغمو فرستادم گفت گوشتی، بعد چون رو پره حساسم گفتم این کارتون رو دوس دارم این مدلی میشه؟ بعد گفتم اخه میخوام ببینم با بیس بینی من میشه اونجوری؟ چون یکی از کاراتون قسمت پره مورد علاقم نبود گفت پس بامن عمل نکن ناراحتذشد فک کنم، بخدا منظورم این نبود کارش خوب نیست خب بستگی ب فرم بینی داره فقط میخواستم ببینم کدوم مدلی درمیاد دلم باهاشه
پریانکا شاید یکم ناراحت شه اما نه در اون حد که اصلا عملت نکنه بعد اینکه کلا رکه دیگه حتی یکبار به خود من گفت چرا با من عمل کردی بعد تو بری باهاش عمل کنی اصلا یادش نمیمونه که تو باهاش چت کردی
اره نرگس رفتم مشاوره خیلی دکتر خوش اخلاقه ومهربونه همون طورکه گفتی زیاد امیدوارم نکرد ولی من چون از انتخابم صددرصد مطمئنم قرار عمل رو باهاش اکی کردم مطمئنم انتخابم درسته
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
2810