2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اومدم رفتم مطب نوری دوتا چسبی دیدم دو تا باز یکی از چسبیا خیلی بینیش ناز بود طبیعی بود ولی ملیح بود دختره گفت بینیم از چند جا شکستگی داشت خیلی صاف و تمیز نیمرخش که همونی بود که من میخواستم ولی از تمام من سر بالاتر دوست دارم یه دختره هم گفت یه ماهه عمل کردم بینیش به خوشگلی اون یکی نبود ولی خوب بود ولی به نظر من بغلاش تپل بود من جمع تر دوست دارم بعد رفتم مشاوره سی تومن ویزیته دکتر یه جوون با حوصله و خودمونی کلی ام وقت گذاشت با ماژیک رو دماغم خط مط کشید گفت اینجاهایی که هاشور میزنم برداشته میشه گفتم دکتر شما خودت عمل کردی خندید گفت اره دانشجو بودم بعد گفت من خودم اون موقع ها با اینکه رزیدنت بودم فکر میکردم دکتری که استادمونه و خیلی اسم و رسم داره باید پیشش عمل کرو ولی بعد که خودم اومدم تو کار دیدم عمل بینی کاری نداره مهم سلیقه دکتره باید از سبک دکتر خوشت بیاد عکس قبل از عملمو دید گفت نراقی کلا تو کار غصروف کاریه دماغتم احتمال زیاد غضروف گذاشته که بزرگتر شده بعد کلی در مورد بینیم حرف زد و سلیقه خودمو خواست و اینا دیدم سلیقش به سلیقم خیلی نزدیکه عکسم تو مطب خودش میگیره گفتم من باز میام مریضاتونو ببینم اگه صد در صد اوکی شدم وقت عمل میگیرم راستی گفت من قبلا بینیارو زیاد دستکاری نمیکردم ولی الان میبینم همه کوچیک دوست دارن جمع و جور تر کار میکنم بعدش اومدم بیرون رفتم مطب دکتر حسنی دوتا خیابون پایین تره ولی جای پارک نبود تو نرفتم
.
سلام بچه ها من سه شنبه دیگه اهواز عمل دارم بینیم گوشتی با پوست ضخیم و پرکاره خدا کنه خوب بشه... بچه ها تو رو خدا مراقبتهای قبل و بعدشو بهم بگین یکم استرس گرفتم
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
فرنازی مبارکت باشه پیشاپیش ایشالا عمل خوبی در پیش داشته باشی روز عمل با خودت لباسی که از جلو دکمه بخوره ببر. آبمیوه ببر آب آلوورا هم خوبه. آب کرفس و آب آناناس اگه خواستی بخوری بعد از تموم شدن خونریزیت بخور اگر میتونی بالش یو شکل یا گردنبند طبی بخر سرت جا به جا نشه موقع خواب وقتی گچ داری سرتو پایین نیار زیاد صحبت نکن و نخند سوپ میکس شده و غذاهای نرم و ساده بخور
اونایی که با دکتر سجادیان عمل کردن اگه انحراف بینی داشته باشیم دکتر واسه بیمه درج میکنه که بتونیم از بیمه بابت انحراف پولی دریافت کرد؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
نانالا من دیروز مطب دکتر بودم برای یکی از دوستام که باهاش عمل کرد این سوال رو پرسیدم گفت من تو پرونده انحراف رو مینویسم بیمه تکمیلی ها دو نوع هستن بعضیاشون عکس رادیولوژی و سیتی اسکن میخوان بعضیا به همون پرونده عمل کفایت میکنن تو هم اگه میدونی انحراف داری ببین بیمه ات کدوم دسته است اگه از اوناییه که سیتی اسکن میخواد قبل عمل بگو برات سیتی اسکن بنویسه
فرنازی یکی از ناخن هات رو کاشتش رو بردار. دست چپت باشه. منم ناخن هام کاشت بود دکتر گفت یکی از دست چپ حتما کاشتش رو بردار. شب قبلش غذای سبک بخور چیزی که زود هضم بشه. شیر و ماست نخور شب قبل مخصوصا شیر و حد اقل از 8 ساعت پیش حتی آب هم نخور. کمپرس یخت رو هم حتما بلافاصله بعد عمل بزار. یه کیسه نایلون ضخیم رو 2 گوشه سمت چپ و راستش رو قد نصف لیوان آب بریز وسطش رو تاب بده و بپیچون بذار یخ بزنه. بعد که یخ زد راحت بذار رو 2 تا گونه هات می تونی از این کلاه پلاستیکی های رنگ بزاری سرت و قسمت بالای نایلون رو زیر کلاه بذاری. اینطوری فیکس رو صورتت وا میسته دیگه نمیخواد با دست نگهش داری. دکتر واسه من پماد cicalfate نوشته بود که روی بخیه های زیر بینیم میزدم. الان 12 روزه عمل کردم ولی جای بخیه هام 80 درصد رفته خیلی خوبه. اصلا هم نترس تا مثل من قبل عمل غش نکنی. هر سختی داشته باشه 12 ساعت بعد عمله بعدش یادت می ره. به دکترت بگو اگه خونریزی نداشتی و خوب بودی تامپون رو قبل ترخیص برات بکشه من گفتم برام کشید. آخه اگه بمونه خشک می شه یه کوچولو کشیدنش درد داره. ایشالا که عملت خوب می شه.
نرگس شما هم انحراف داشتی؟الان از لحاظ تنفسی مشکل نداری؟ آخه من انحراف تقریبا شدی دارم میخواستم بدونم بیمارای دکتر سجادیان مشکل تنفس ندارن؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
2810