2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست
شما که چندبار مطبش رفتی کسی رو از نزدیک دیدی که مشکل تنفسی داشته باشه یا ظاهر بینیش کج باشه؟اخه من بینیم کمی کج هست صاف شدنش خیلی برام مهمه
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نانالا من هیچ گونه انحرافی نداشتم الانم از نظر تنفسی خوبم من مشکل تنفسی ندیدم نمی تونم بگم حتما نداره چون من که همه مریضاش رو ندیدم در مورد کجی هم ناربن تو این سایت بینیش کج بود و انحراف ظاهری داشت الان خدا رو شکر هم صاف شده هم خوجل نانالا جان من این چیزا رو ندیدم اما نمیتونم بگم اصلا وجود نداره رو حرف من تصمیم نگیر من فقط دیده هام رو میگم ونیتا یک ماه خیلی خیلی زوده واسه نتیجه گیری حداقل یک سال طول میکشه ورمات کامل بره و شکل بینیت نشون بده نوک بینی هم ورمش آخر از همه میره سوراخای بینی من شدیدا تا به تا بود هم اندازه هم شکل اما الان شکلش مثل هم شده یکم اندازه اش فرق داره که با توجه به اینکه سمت چپ ورمش بیشتره احتمالا به خاطر اونه تو هم نگران نباش درست میشه
سلام خانما من از این سایت یکم سر در نمیارم بخاطر همین نمیدونم سوالم تکراریه یا نه ببخشید دیگه کسی هست که جراح بینیش دکتر عبد یزدانی باشه?میخواستم بفهمم کارش چطوره از نتیجه عملش راضی هست؟ در ضمن من اگه بخوام در مورد تزریق ژل سوال کنم کدوم تاپیک باید برم؟
نارین خداروشکر منم مشکلم دقیقا مشکل شماست انحراف داخلی و ظاهری پس خیالم راحت شد شما واسه انحرافت دکتر نامه نوشت واسه بیمه؟ کل هزینت چقدر شد نارین جونی؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
سلام بر و بچ مماخ خوشگل امروز و آینده samayi جان اگه این دکتر یزدانی همونیه که تو آلفا عمل می کنه پیشنهاد می کنم اصلا سمتش نری روزی که من عمل داشتم دو نفر بودن که چهارمین ترمیم رو می خواستن باهاش انجام بدن و به معنای واقعی دماغاشون افتضاح بود من کلا آدم سخت گیر و گیری نیستم ببین چی بودن که می گم افتضاح خود پرستارا غر غر می کردن که یزدانی امکان نداره مریضاش به سه بار ترمیم نکشن اینقدر وحشتناک بود که من با طپش قلب رفتم تو اتاق عمل یه تحقیق کن ببین این یزدانی اگه همون یزدانیه بی خیال شو ناری جونم منم خوشحالم که خوبی و دلم برات تنگیده دختر
ارزو جون من تو نت خیلی سرچ کردم ابوالفضل عبد یزدانی فوق تخصص پلاستیک لاغر اندامه موهاشم کم پشته یکی بهم گفت که دوستاش قبلا با دکتر دیگه ای عمل داشته دماغشو کرده مداد بعدش برا ترمیمی رفته به یزدانی نسبت به قبل خوب شده یه نفرم تو ارایشگاه هم برا زیبایی هم برا انحرافش رفت بود تنها مشکلش سوراخ های دماغش بود یه یکیش کمی روبه پایین بود
2810