2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب انشای امروز من صفایی امروز رفتم صفایی تو مطبش چهارتا مانیتور داره که عکسای عملی نشون میده نشستم با دقت تماشا کردم چیزی که مشخصه اینه که صفایی هر دماغید یه مدل درمیاره و الگوی مشخصی نداره یکی بزرگ یکی کوچیک یکی چاق یکی لاغر دماغ داغونو کلی خوشگل کرده دماغم بوده کم کار و خوش فرم که زیاد قشنگش نکرده تیغه ها رو باریک میکنه تا به تایی ام زیاد داره کاراش به نظرم زیاذ دقت نمیکنه سر عمل یه دختره هم اومد بینیش خوب بوذ ولی عکس قبلشو که دیدم احساس کردم بعتر ازین میتونست بشه رفتم تو مشاورش رایگانه ایرادای بینیم و انتظارات منو پرسید زودم دکم کرد بهش گفتم بینیم چه شکلی میشه گفت اصلا معلوم نمیکنه حتی بینی ای که دیروز عمل کنم اگه شاید امروز عملش میکردم یه شکل دیگه درمیاوردم. دکتر چون نقاش و طراحم هست به نظرم مث نقاشی که ایده ذهنته و هر بار یه طرحیو رو کاغذ رسم میکنی مماخم که باز میکنه برا خودش طرحی نو درمی اندازه خلاقیت به خرج میده و این به نظر من باعث میشه عمل باهاش یه کم ریسکی باشع چون معلوم نیست لحظه عمل سلیقش و مودش چی باشه اون لحظه در مورد تنفسمم که کامیابی گفته بود کن میشه پرسیدم یه جورایی پیچوند و توپو تو زمین من انداخت و جواب سربالا داد. یه کاغذم بهم داد عکسشو میگیرم میفرستم شاید به دردتون بخوره خلاصه یه جورایی اینو هم حذفش کردم
.
امروز تو باشگاه یه خانومی دیدم بینیش نیمه فانتزی بود فرمش خوب بود. ده سال پیش با مقدم فرد عمل کرده بود میگفت یکم مشکل تنفسی دارم ، نوک بینیش هم افت کرده بود البته به نظر من خوب بود قصد ترمیم داشت
ماه پیشونی جان برات درخواست دوستی فرستادم اگه تایپیکو میخونی لطف کن بیا تو این گروه تله گرام بچه های ما خیلی دوست دارن کارای کوچک زاده رو ببینن ولی نمونه هاش خیلی کمن ممنون میشم بیای کمکمون کنی https://tele gram.me/joinchat/BJRTvgKJhSNy0aMYaCtbhg اینم لینک فاصله بین تل گ ر امو بردار
.
نرگس جون شما که پیش دکتر سجادیان عمل کردی بیا توضیح بده؟زمانی که واسه مشاوره تماس گرفتی بعد از چه مدتی بهت وقت داد تا بری مشاوره؟ بعد از مشاوره چندوقت بعد نوبت عمل به داد؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
2810