2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی جوجینا جان از تو ضیحاتت و دلگرمی هایت ، خدا رو شکر که عملت خوب بوده و راضی بودی ، دکترت کی بود جوجینا جان؟ بینیت گوشتی بود یا استخوانی؟ و اینکه چه مدل عمل کردی ، طبیعی ، فانتزی یا نیمه فانتزی؟
زهره جون منم دارم به دکتر یحیوی فکر میکنم به بینیت هم قوس داد یا نه ?قالب رو یرداشتی عکس نگرفتی?انشاله روز به روز بهتر بشه فقط میخوام تایپیک رو ترک نکنید و ماههای بعد هم سر بزنید و عکس برامون بذارین
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
عزیزان دکترم دکتر بلاجی بودبینیم قوز داشت و نوکش گوشتی با غضروفهای بزرگ و قوی بود.برام نیمه فانتزی در اورده یعنی یه قوس ملایم داده نوکش خیلی خوب جمع کرده به پره هاام دست نزده .کارای طبیعیش واقعا طبیعیه قابل حدس زدن نیست که عمل شده اما کارای نیمه فانتزی و فامتزی هم داره. سلنا جان روزی که من رفتم فقط یه بینی قشنگ دیدم کسایی که من خوشم نیامد هم خودشون به شدت راضی بودن و دوستاشون یا خواهرشونو اورده بودن عمل کنن با دکترحتما خیلی بهتر از قبلشون شده بودن من عکساشونو قبل عمل ندیدم. دوستام و خیلی از بچ های تل گرام هم رفتن خوششون اومده .به حرف من اکتفا نکن اگر مد نظرت هست حدالق سه بار مطبش برو بشین.خیلیم سر راسته صد متر از ایستگاه مترو مفتح فاصله داره میتونی مطب فرهنگ وحجت و راستکاری هم بری البته راستکاری فقط دوشنبه اونجاست در کل عمل بینی ریسکه سعی کن هر چی میخوای رو به دکتر بگی قبل عملت.حرف دیگران هم دل زدت نکنه وگرنه امکان نداره دکتریو پیدا کنی که کار خراب نداشته باشه. کوچک زاده در رنج قیمتی که داره به نظرم دکتر خیلی خوبیه. دوستان براتون ارزوی بهترین انتخابو دارم
من سعی کردم برم تو تل گرام اما متاسفانه مثل اینکه ظرفیتش تکمیل بود و نمیشد از دوستای عزیزی که اونجا هم هستن خواهش میکنم به مدیر گروه بگن که به روز رسانی کنه چون تو سیستم جدیدش میشه بیشتر از 200 نفر هم عضو بشن تا ما هم بتونیم بیایم اونجا تو گروه ، ممنون میشم اگه این کار را بکنن ، لطف میکنید
جوجینای عزیز من 6 دی با سلطانیان وقت عمل گرفتم . یعنی چی بد شده بودن ؟؟ گوشتی بودن استخوونی بودن .. نا امیدم کردی . کسی اینجا عکس نداره از عمل سلطانیان یکی راهنمایی کنه لطفا ... من مهماندار هستم و وقت مطب گردی ندارم 13 روز هم بیشتر مرخصی ندارم که گرفتم ... فقط هم سلطانیان رفتم ... خواهش میکنم هر کی هر چی میدونه بگه.. کمککککککک
سامی جان من سه تا کار بینهایت خوشگل ازش دیدم که همه تو مترو دورشون جمع شده بودن.بالاخره هر دکتری خرابکاری داره شاید اینا که ناراضی بودن بیس بینیشون بد بوده اصلا به دلت بد راه نده .مطئن باش همین بلاجی هم کار بد داره منتها من ندیدم از شانس. مهم اینه که به دکترت اعتقاد داشته باشی و هرچی ازش میخوای رو یه یه برگ کاغذ بنویس بده دستش قبل عمل و بعدم بگو هر کدوم به صلاحم نبود نظر خودتون ارجحه
2810