2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
اتفاقا من نظرم با سحر بانو در مورد دکتر ابیانه کاملا متفاوته، من چندین بار مطبش رفتم و سر بینی ها کاملا گرده و واقعا تا حالا بینی خراب ازش ندیدم،کاملا تمیز و متقارن عمل میکنه ولی طبیعی کاره و برای بینی های استخونی عالیه به نظرم ولی برای گوشتی هاییکه میخوان خیلی سایز بینی کوچیک بشه مناسب نیست،باید بری فرم بینی ها رو خودتون ببنید که مورد پسندتون هست یا نه ،ولی خرابی نداره، معمولا هم بینی هاش بدون قوس هستن یا قوس خیلی کمی دارن و برای همه که ویزیت میشن هم پرونده تشکیل میده که هر زمان رفتید با همون قیمت که پرونده تشکیل دادید هزینه حساب میشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها لطفن کمک کنید من بینیم استخوانی و قوز داره با انحراف تقریبا شدید بین دکتر سجادیان و میلانی کدوم گزینه مناسب تری برای من هست با توجه به مشکلات بینیم که گفتم؟ خودم بیشتر کارای سجادیان رو دوست دارم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
ایلین جان راستکاری هم بجه ها رفته بودن. انکار دکتر بدی نیست.برادر یکی از بجه هام باهاش عمل کرده بود بینیش قشتک بود و متناسب با صورتش. ونیتا جان انکار تا سه هفته نمیشه به بهلو خوابید. از دکترت ببرس.
آقای مانی اگه میشه لطفا درباره دکتر سجادیان کمکم کنید ممنون میشم بینیم استخوانی و قوز دار با انحراف تقریبا شدید
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
2810