2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015412 بازدید | 66527 پست
درود به همه من دوباره اومدم اگر سوالی بود در خدمتم.
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سحربانو جان برای من 5180 شد نیمه بیهوشی عمل شدم و تامپون داشتم که فرداش برداشت مطمن نیستم ولی فک کنم روشش باز بود پره های من رو هم باز کرد نوع بیهوشی رو خود دکتر بیهوشی با توجه به روحیات و وضعیتت تعیین می کنه اگه نیمه بیهوشی هم بودی اصلا نگران نباش با بی حسی فرق می کنه هیچی متوجه نمیشی متل یه خواب عمیق میمونه من فقط مواقعی که صدام میکردن میفهمیدم و کل عمل رو خواب بودم برای من که تجربه ی جالبی بود مخصوصا که تو اتاق عمل بیدارم کردن و گفتن تموم شد
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلناز جان من داشتم عکسای فکر کنم دو هفته پیشم رو نگاه میکردم قشنگگگگگگ قوس ملایمش معلوم بود. دو تا عکس نیمرخامو گذاشتم بغل هم با اونی که امروز گرفتم. کلاااااااا مدل نیمرخم عوض شده تیغه بینیم که از فاصله ی دو ابروم شروع میشه صاف شده تا نوک دماغم . درصورتیکه دو هفته پیش مثل هلال ماه یه کم قوس داشت. خیلی دپررررررس شدم. ممکنه در اثر چسب عوض کردن مدلش عوض شده ؟ آخه با آب خیسش میکنم بعد میکنمش چسبو .خشک که نمیکنم فشار زیاد بیاد
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
بچه ها وجود تامپون در خوش فرم شدن بینی تاثیر داره؟ من یه دکتر انتخاب کردم ازکاراش خوشم اومده ولی از تامپون استفاده نمیکنه واسه همین دو دل شدم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
ماه پیشونی جان نگران نباش وقتی از اول قوس بوه مطمن باش براثر ورم الان دیده نمیشه دکتر به من می گفت قوس دادم ولی من باور نمیکردم دقیقا منم میگفتم متل خط کش شده اما الان بعد دو ماه کم کم داره مشخص میشه میگن تا شش ماه نمیشه رو شکلش حساب کرد مطمئن باش از اول قوس داشته الانم داره کار خوبی میکنی حتما چسب رو خیس کن و بکن که پوستت رو نکشه
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
آیلین جان من بیشتر از رفتارش خوشم نیومد. و اینکه نوک بینی هاش همه نوک تیزه. حداقل اونایی که من دیدم اینطوری بود. من بینی ام اصلا کاری نداره این حرف رو هم ابیانه زد و هم میلانی و هر دو گفتن بینی ات فقط یه کم فرم می گیره و اصلا کار اضافه نداره. ابیانه اول با دست پس زد بعد با پا پیش کشید. اول منصرفم کرد بعد که بلند شدم داشتم می رفتم گفت حالا بذار واست پرونده تشکیل بدم فلان تایم هم وقتم خیلی آزاده واسه عمل. بعد گفتم چقدر می گیرید کلی من من کرد و چی بگم والا و این حرفا زد بعد یه جور با منت گفت واسه شما 5200 که هر کی ندونه انگار از همه چقدر می گیره . ایشون یه قیمت ثابت 5200 داره که ربطی به کار بینی نداره و از همه همونو می گیره. از اداشو فیلم بازی کردنش خوشم نیومد.
2810