2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
اتفاقا من نظرم با سحر بانو در مورد دکتر ابیانه کاملا متفاوته، من چندین بار مطبش رفتم و سر بینی ها کاملا گرده و واقعا تا حالا بینی خراب ازش ندیدم،کاملا تمیز و متقارن عمل میکنه ولی طبیعی کاره و برای بینی های استخونی عالیه به نظرم ولی برای گوشتی هاییکه میخوان خیلی سایز بینی کوچیک بشه مناسب نیست،باید بری فرم بینی ها رو خودتون ببنید که مورد پسندتون هست یا نه ،ولی خرابی نداره، معمولا هم بینی هاش بدون قوس هستن یا قوس خیلی کمی دارن و برای همه که ویزیت میشن هم پرونده تشکیل میده که هر زمان رفتید با همون قیمت که پرونده تشکیل دادید هزینه حساب میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها لطفن کمک کنید من بینیم استخوانی و قوز داره با انحراف تقریبا شدید بین دکتر سجادیان و میلانی کدوم گزینه مناسب تری برای من هست با توجه به مشکلات بینیم که گفتم؟ خودم بیشتر کارای سجادیان رو دوست دارم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
ایلین جان راستکاری هم بجه ها رفته بودن. انکار دکتر بدی نیست.برادر یکی از بجه هام باهاش عمل کرده بود بینیش قشتک بود و متناسب با صورتش. ونیتا جان انکار تا سه هفته نمیشه به بهلو خوابید. از دکترت ببرس.
آقای مانی اگه میشه لطفا درباره دکتر سجادیان کمکم کنید ممنون میشم بینیم استخوانی و قوز دار با انحراف تقریبا شدید
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
2810