2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ونیتا جان. راستی شما نیمه بیهوشی بودی یا بیهوشی کامل؟؟ من میخوام بگم بیهوشی کامل چون از اون دسته آدما هستم که زخم رو تصور هم می کنم فشارم می افته. فقط و فقط می ترسم بعد بیهوشی کامل حالت تهوع داشته باشم. اگه بیهوشی کامل بودی بعدش حالت چه طور بود؟؟
آقای مانی من الان 1 ماهه بینیمو عمل کردم .  دکتر گفت یه قوس ملایم میدم. اولای عملم یه مقدارییی کم قوس دیده میشد. الان که 1ماه گذشته بینیم از نیمرخ صافه صافه اصلااااا قوسی نداره . دکتر قبل عمل گفت یه قوس کم میدم پس چرا الان مثل یه خط کش از نیمرخم صافه.  خیلی اعصابم خورده من قوس ملایم میخواستم. هر کس میدونه بگم بهمممم ممنون
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
آخی ونیتا جان خیالم رو خیلی راحت کردی. خیلی نگران بودم که بیهوشی کامل کنم. راستی دکتر کوهستانی واسه شما لوله گذاشته؟؟ من می خوام بگم برام لوله بزاره که بتونم همون 1 روز هم از بینی تنفس کنم. دکتر میلانی ظاهرا 2 تا شو کار میکنه بستگی به عمل داره.اگه لوله گذاشتی چه طوریه؟؟ و اگر مشکلی نیست می شه بگید دکتر کوهستانی چقدر گرفت از شما؟؟ ایشون یکی از گزینه هام بود ولی بعد رفتن مطب میلانی دیگه مطبشون نرفتم
مرسی ونیتای عزیز. گلناز جان شما با میلانی عمل کردی؟؟ چند وقته؟؟ من فقط یه مطب ابیانه رفتم که اصلا خوشم نیومد بعدش رفتم مطب میلانی همون رو اکی کردم. اصلا جایی نگشتم ولی خیلی دلم باهاشه و دو دل نیستم اصلا.
من دو ماهه با ایشون عمل کردم اتفاقا منم زیاد نگشتم و دومین دکتری بود که رفتم مطبش و از کارش خوشم اومد و بعد دوبار رفتن به مطب وقت عمل گرفتم و الانم راضی ام درستشم همینه که وقتی آدم تصمیمشو گرفت دیگه دو دل نباشه وقتی ادم شک داشته باشه کار دکتر عالی هم باشه فک میکنه پیش یکی دیگه که میرفت بهتر می شد مال من چون دماغم گوشتی بود هنوز خیلی ورم دارم اما در کل از فرم بینی ام راضی هستم ایشالا شما و همه ی بچه هایی که عمل دارند بهترین نتیجه رو بگیرید
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
گلناز جان ممکنه بگید از شما چقدر گرفتن؟؟البته اگر دوست دارید. آخه من هرچی گفتم قیمت بگید گفت حدودش فلان قیمته ولی الان هیچی نمی تونم بگم بهتون. بعد عمل مشخص می شه ولی واسه شما کم کاره و 5 بیشتر نمیشه ایشالا. بعدشم اینکه عملتون باز بود؟ بیهوشی چه طور؟ و اینکه تامپون گذاشتن یا لوله؟
2810