2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015431 بازدید | 66527 پست
سلام به همه سه شنبه رفتم مطب دکتر محسنیان که قبلا یه نمونه آقا ازش تو مترو دیده بودم که بینیش خوب شده و طبیعی بود و یه نمونه خانم از مشتریام که واقعا عالی شده بود نسبت به قبلش بینی قبلیش گوشتی و پهن بود که بعد از عمل خیلی خوب شده بود هزینش 3700 تا 4 هست مشاوره رایگان نمونه های تو مطب ایرادی نداشتن هم نمونه طبعی و هم نیمه فانتزی تو مطب بود و تقریبا خوب بودن و ایراد خاصی از نظر ظاهری نداشتن برخوردش خوب بود و تو مشاوره سعی می کرد توقع رو پایین بیاره دکتر محسنیان متخصص جراحی هست و فک میکنم همین علت پایین بودن قیمتش بود چون سه گروه متخصص مجاز به عمل جراحی بینی هستند که متخصص جراحی جزوشون نیست
واااای واااای بچه ها الان از حمام اومدم پوست پوست شدن شدید پوست صورتم و بینی بعد 3 هفته که یه طرف این جوش های ریز چرکی هم پرشده یه طرف با الکل تمیز کردم تا بذارم یکی دو ساعت هوا بخوره آخه این جوشا چیه زده
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش ماه پیشونی منم پوستم خیلی حساسه بار اول که چسب رو برداشتم از سه جا روی بینیم خون جاری شد وحشت کرده بودم، پر از جوش های چرکی که با برداشتن چسب خونریزی میکردن ولی راستش من بیخیال شدم و چند ساعت در روز اصلا چسب میزدم گاهی فقط شبها میزدم تا یک هفته ولی بدون چسب مطلقا ببرون نمیرفتم و زیاد با صابون ضد آکنه میشستم صورتم رو الان دو هفته است که خیلی بهترم و زباد جوش نمیزنم و مرتب چسب دارم راستی سعی کن خنکی بخوری و از خوردن خوراکیهای حساسیت زا پرهیز کن مثل غذاهای چرب و تند و فسا فود و.......
درد من حصار برکه نیست.درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.
مامان ملی جون اینکه کل هزینه عملت چقدر شد؟ دکتر خلج از تامپون استفاده میکنه ؟تا چند مدت باید چسب رو بینی باشه؟ بینی من استخوانی هست و انحراف تقریبا شدید داره به نظرت دکتر خلج کاندید مناسبی هت واسم یا نه مرسی
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
من دکتر خلج رو چند سال هست که میشناسم،، دو تا نمونه که هر کدوم چند سال از عملشان میگذره رو دیدم هر دو هم راضی بودم و هم خیلی طبیعی بود بینیهاشون و هر دو هم تنفس عالی داشتن من امسال تابستون سه بار اتفاقی رفتم مطب همه چیز نرمال و نمونه ها هم خوب و عادی و طبیعی بودن تو شهریور برای 25مهر ماه. برام تاریخ عمل زدن،،، کلینیک فرمانیه عمل کردم،،، من هم انحراف داشتم و هم شکستگی همسرم هم به دکتر گفت زیبایی در حدی باشه که کسی نفهمه تو نگاه اپل که بینیم جراحی شده،،،،راستی یاد رفت دکتر از همون اول به من گفت به خاطر ساختار پوست و نوع بینیت من به پره هات دست نمیزنم چون اسکلت استخوانی خوب و مقاومی نداری و وزن بینیت میفته روی پره ها و پره که نازک بشه مشکل تنفسی پیدا میکنی و تنفسی صدا دار میشه پس توقع نداشته باش یهو بینیت قلمی بشه،، فقط فرم نوکش که افتاده رو درست میکنم یه کمی مرتبترش میکنم برات،،چند تا دکتر دیگه هم عین این حرفا رو به من گفتن که یکیشون که اینجا معروفیه دکتر شهریار یحیوی هستش که اونم گفت روی پره هات نمیشه مانور داد،،،دکتر میر مجلسی هم گفت خانوم زیاد تغییر نمیکنی با جراحی،،،خلاصه منم دب به دریا زدم و با خلج عمل کردم،،،عز شرایط عملم خیلی راضی هستم،،، کلینیک فرمانیه خوب بود،، من 8تا12.30تو اتاق عمل بودم،، تایم عملم هم سه ساعت بود از روی برگه بیهوشی دیدم،،، کبودی اصلا نداشتم فقط زیر چشم سمت راستم در حد یه خط باریک همین،،،خونریزی اصلا!!! تامپونها رو فردای عمل به راحتی برام درآوردن ولی اصلا درد نداشت چون انگار چرب بود و اصلا به بینیم نچسبیده بود،،،برخلاف خیلی ها اصلا لب بالاییم بی حس نیست و کاملا حس داشتم از همون ساعت اول طوری که یه قطره خونابه رو دقیق حس کردم ،،،بعد ده روز حس بویایی و چشاییم کاملا برگشت،،فقط باتوجه به پر کار و گوشتی بودن بینیم خیلی ورم دارم که خیلی‌هاش رفته و الان از فرم بینیم نسبتا راضیم و امیدوارم همینطور که تا الان سده بعد از این هم روز به روز بهتر بشه!!امروز درست 40روز از جراحیم میگذره.... رضایت از نتیجه عمل به سطح توقع خود بیمار هم برمیگرده من به هیچ وجه نمیخواستم بینیم عوض بشه کلا فقط گفتم دکتر عیب و ایراداش رو برطرف کن همین!!!
درد من حصار برکه نیست.درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.
هزینه عمل هم از 4تا6هست بسته به نوع بینیت! چسب زدن رو هم به من گفت اگر دیدی خیلی جوش می‌زنه پوستت کمتر بزن ولی ورمهات دیرتر میره یک هفته خیلی مرتب نزدم تا جوشا خوب بشه ولی الان چند هفته است که دایم چسب دارم چون واقعا تو روند بهبود ورمهام موثره فعلا که دکتر چیزی نگفته ولی میخوام تا عید بزنم ،،،قراره هفته دیگه برم اگه کاهش ورمهام مورد انتظارش نباشه برام آآمپول بزنه در کل من ازش راضی هستم دکتر خوبیهراستی انحراف بینی من رو به کل برطرف کرده در مورد کارهای استخونیش هم دو تا از دوستام که گفتم چند سال بود باهاش عمل کردن هر دو استخونی بوده بینیهاشون و خیلی راضی بودن،، منم خداییش خوشم اومد،،،ولی باز هم برو مطب و از منشی بخواه نمونه های توی کامپیوتر و گوشیش رو که از همه جهتها هست رو نشونت بده گلم
سلام بچه ها من سه شنبه وقت عمل با یحیو ی رو دارم . اما نگرانم .ته دلم خالی شده . چهارشنبه که رفتم مطبش دوتا نمونه استخونی دیدم که از عملشون 5 ماهی میگذشت اما به دلم ننشست. کلافه شدم حالا این دوستمم که قراره بعدازمن با یحیو ی عمل کنه، دچار شک و تردید شده و میگه: احساس میکنم سجادیان کاراش بهتره و عکسای اینستاش بیشتر به دل میشینه پس چرا من تو سرچی که داشتم به این نتیجه رسیدم که یجیو ی بهتر از سجادیانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
2810