2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015443 بازدید | 66527 پست
اینم بگم دکتر ابیانه از همه 5200 می گیره. یه چیزیش که خیلی بهم بر خورد این بود که من با وجودی که می دونستم قیمتش ثابت 5200 هست و وقتی بهم گفت بینی شما هیچ کاری نمی شه براش کرد و عمل خاصی نداره و این حرفا ... بهش گفتم خوب دکتر چقدر هزینم می شه. کلی فیلم بازی کرد و آب دهن قورت داد و من من کرد آخرش گفت 5200 واسه شما در صورتی که خیلی راحت همون اول می تونست بگه تعرفه ما اینه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه محدثه جان دکتر محبی کاندید من نیست ، من فعلا نظرم روی همین دکتر جوادی پروانه و دکتر رضا ساریخانی است ، دکتر راستکاری هم تو لیستم بود که با صحبت هایی که بعضی از دوستان اینجا کردن از لیستم حذفشون کردم ، ولی هنوز هم دارم تحقیق میکنم تا بالاخره یه دکتر خوب و مناسب پیدا کنم..
سلام دوستان ، خواهش میکنم محدثه جان ، چیزی را اگه اطلاع داشته باشم حتما جواب میدم ، دوستان ، آقای مانی ، زهره جان ، آلما جان ، خواهش میکنم اگه در مورد دکتر محبوبی راد هم اطلاع و تجربه ای دارید لطفا بگید ، میخوام حتما نظرتون را در مورد دکتر محبوبی راد هم بدونم ، ممنون..
دوستان کسی اینجا دکتر میلانی رو می شناسه؟؟ من امروز مطبشون بودم و تصمیم دارم با ایشون عمل کنم. اگر کسی تجربه عمل با ایشون رو داره یا از دوستان و آشنایانشون بودن که دکتر میلانی عمل کرده ممنون می شم راهنمایی ام کنه.
درود به همه: دوستان خوبم الان تاپیک نسبتا خلوت هستش و بعضی سوالات متاسفانه تکراریه باور کنید میتونید حداقل 15 صفحه آخر تاپیک رو بخونید شاید اطلاعات مفیدی از طرف دوستان باشه که کار شما رو هم جلو بندازه باور کنید واسه عمل بینی مثل کنکور پکیج نداریم که شما ببینید و تمصمیم بگیرید من واقعا تعجب میکنم که بعضیا میان میگن نه میخوان مطب گردی کنن نه اینجا و تایپک های قبلی رو میخونن و نه هیچ چیز دیگه فقط سریع میخوان عمل کنن اون دسته از دوستانی که طرز تفکر این مدلی دارن من تضمینی بهشون خواهم گفت و امضا میکنم که بعد عمل ناراضی خواهند بود چون همش میخوان بگن اگه فلان دکتر میرفتم چی؟! اگه اونجوری عمل می کردم چی؟ و هزار تا سوال دیگه دوستان لطفا و خواهشا این حرف رو از من بپذیرید که باید هوشمندانه و با دقت تصمیم بگیرید به خاطر خودتون و نه هیچ کس دیگه ای که مبادا فردا روزی مجبور شید چندین برابر وقتی که می تونستید برای عمل اولتون و تحقیقش بزارید تا دکتر مناسب انتخاب کنید رو اختصاص بدید به عمل ترمیم و پیدا کردن دکتر مناسب( خدایی نکرده) جدی بگیرید، جدی بگیرید و جدی بگیرید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
ایمیل rainy.....@gmail.com: من ایمیلتون رو دیدم متاسفانه عکساتون خیلی بی کیفیت بود کاش حداقل چندتا عکس نزدیک با موبایل میگرفتید و اونا رو با هر تغییری که مدنظرتون بود بعدش میفرستادید 1. بینی شما استخوانی گوشتی و ریسک عملتون بیشتر خواهد بود 2. من نمیدونم محدودیت قیمت و مدل مد نظرتون چیه لطفا اعلام کنید بهم ولی جمع کردن پره ها و به خصوص نوک بینیتون کار هر دکتری نیست
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مریم: این احمدی و مقدم فرد و یه چندتا فامیلی دیگه هستن انقدر زیادن من قاطی میکنم :) غلامرضا احمدی مطبش کجاست؟ من از آدرس مطبشون میشناسمشون :)
فرنازی: بستگی داره به نظر دکتر از 3 روز تا 10 روز میگن با گچ باید باشید و از دهن نفس بکشید
ناتالا و سلنا: دکترایی که نام بردید رو کاری ازشون ندیدم که نظر بدم
2810