2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
دکتر یحیو ی دستمزدش 8.5 میلیون و هزینه بیمارستان 1 میلیون که جمعا میشه 9.5 اما به همه مریضاش 8.5 قیمت میده به من کمتر داد و تأکید کرد که از قیمتش به کسی چیزی نگم وگرنه منصرف میشه دلیلشم اینه که نمیخاد اون قیمت کم باب بشه و همه انتظار تخفیف داشته باشن ازش و دلیل دیگه اش هم اینه که دماغ من کم کاره و استخونی امروز اگه قسمت بشه با دوستم میریم مطبش .حتما نتیجه رو بهتون میگم من وقت عملو تو تاریخ 10 آذر باهاش ست کردم
سلام سحربانو جان من 11 مهر با میلانی عمل کردم خیلی دکتر با شخصیت و مسئولی هستند از نظر تنفسی و بویایی اکی هستم پره های منو باز کرد جای بخیه یه طرف خیلی خوب و کامل رفته اما سمت دیگه ام بعد یک ماه نمیدونم به چه علتی (احتمالا رعایت نکردن خودم شاید) یه قدار عفونت کرد که الان خوب شده اما جاش کمی قرمزه به طور کلی از عملم و انتخاب دکترم راضی ام فرم کلی بینی ام رو دوست دارم فقط دلم میخواست کمی قوس داشت البته خودش میگه داده اما چون هنوز زمان زیادی از عملم نگذشته و بینی ام ورم داره خیلی واضح نیست و نیاز به گذشت زمان داره خود روز عمل هم عالی بود و مشکل خاصی نداشتم من نیمه بیهوشی بودم که متل یه خواب عمیق بود امیدوارم اطلاعاتم به دردت خورده باشه
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم سلام. اول از همه ممنونم واسه لطفی که بهم داشتین، امیدوارم راهنمایی هام مفید بوده باشه و خدای نکرده چاه نمایی از آب در نیاد که شرمنده دوستام شم...واسه همین به حرفهای من توجه کنین اما اکتفا نکنین... سلنا جون راجع به دکتر محبوبی راد پرسیده بود، راستش من حتی به این دکتر فکر هم نمی کنم، ایشون سه فرم عمل بینی انجام میده: طبیعی، فانتزی و نیمه فانتزی. خیلی هم اینستاگرام دکتر فعال هست و تا دلتون بخواد می تونین نمونه ببینین. راستش من چون بینی طبیعی می خوام، از عکس بینی های طبیعی ایشون خوشم نیومد. به علاوه هم تو نوعروس و هم تو اینستاگرامی که فالو می کنم ناراضی از کار ایشون دیدم، نارضایتی از فرم بینی نبوده، از مشکلات تنفسی بوده. در مورد دکتر محبی پرسیده بودین، من در یک روز دو بار به مطب دکتر محبی مراجعه کردم، باید بگم فرم بینی هایی که ایشون کار می کنن قشنگه، البته واسه استخوانیا. دکتر محبی رو برای بینی گوشتی توضیه نمی کنم اصلا. تو مطب یه خانمی بود که اصلا سایز بینیش که گوشتی هم بود کوچیک که نبود هیچ، بزرگ هم بود. بی فرم، قلمبه اصلا معلوم نبود این چیه رو صورتشه. اما تو همون روز بینی استخوانی قشنگ هم دیدم، یه 1.5 ساله یه 2،3 ماهه. فرماشون خوب بود. اما از پایین که نگاه می کردی به بینی، سوراخ سمت چپ زاویه تندتری نسبت به صورت داشت تا سوراخ سمت راست. واسه همین اون نمونه ده ساله ای که از دکتر همون روز تو مطب دیدم نوک بینیش پس از از بین رفتن ورم ها کج بود و سوراخ ها کاملا نا قرینه. کارش خیلی تمیز نیست. به علاوه آقا مانی هم گفتن که دکتر محبی مسئولیت خرابکاری بعد عملش رو در مورد یکی از کاربرای قدیمی سایت نپذیرفته بود و برخورد بسیار بدی داشت... در مورد دکتر ابیانه کل هزینه 5200 هست، واسه همه. مثلا منی که انحراف بسیار جزیی دارم با دوستم که بینیش شکسته بود و انحراف زیاد داشت هزینه ای که دکتر گفت یکسان بود. دکتر ابیانه تو دو تا کلینیک عمل می کنه، یکی تو سعادت آباد یکی هم تو خیابان آزادی به نام درمانگاه بهگر توان. بازم می گم، از بین این 14، 15 تا مطبی که رفتم از نظر تمیزی هیچ کس به پای ابیانه نمی رسه... اون دوستمون که رفته بودن مطب دکتر ابیانه و دکتر بهش گفته عمل نکن: راستش یه آقایی تو مطب هست که اول از بینی مریضا عکس می اندازه از چند جهت، دکتر طی هفته عکسارو می بینیه و معمولا آخر هفته اس ام اس میزنه که مثلا شما کاندید مناسبی واسه عمل هستی یا نه. من خودم دیدم خانمی اومده بود می گفت چرا دکتر به من خبر نداده، منشی هم می گفت دکتر شما رو گزینه مناسبی واسه عمل نمی دونه. این کار دکتر ابیانه رو من شخصا می پسندم. حالا نمی دونم چرا علی رغم این که این فرآیند رو در مورد تمام مریضا طی می کنه، به شما بازم گفته عمل نکن. من یه کاری داشتم شنبه تجریش، گفتم تا اونجا که میرم یه سر هم به مطب خلج بزنم هم ساریخانی. اما خلج تا ساعت 6 مطب بیشتر نبود که دیر رسیدم، ساریخانی هم هر چی زنگ زدم مطب کسی جواب نمی داد...کسی می دونه برنامه کاری دکتر ساریخانی چه جوریه واسه نمونه دیدن؟ اگر کمی دیر به دیر میام واسه اینه که درگیر کارای عروسیم هستم، وقت نیست دیگه دماغم رو عمل کنم...اگر سوالی پرسیدین دیر جواب دادم به بزرگی خودتون ببخشید.
زهره جان شما انحراف بینی دارین آیا؟ داخلی یا خارجی. گلناز جان خیلی مبارکت باشه بینی جدید. به سلامتی که عمل کردی و خوشحالم که راضی، جای بخیه اون سمتتم میره به مرور، نگرانش نباش. این بیهوشی کامل خیلی عوارض داره مثل ریزش موی سر، جوش صورت، یا بعضیا می گن منگیم تا یه مدت...اگر دکتر میلانی بیهوشی کامل انجام نمی ده که یه مزیته از نظر من. دوستم که ابیانه عمل کرده می گه خیلی صورتش پر از جوش شده. عوارض بیهوشی تو هر کس یه جور خودش رو نشونمی ده...
سلام لطفا دکتر واسه بینی ،بالا استخونی نوک گوشتی،که خوب عمل کنه و بخصوص نوک و پره های بینی رو عالی جمع کنه بهم معرفی کنید. میخوام مطب گردی رو شروع کنم کجاها برم به نظرتون؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
سلام ، ممنونم زهره جان و آلمای عزیز ، نه من اصلا محبوبی راد از اول هم تو لیستم نبود ، فقط میخواستم یه خرده در موردش بیشتر بدونم که حالا با نظرات شما دوستان حتی یه درصد هم بهش فکر نمیکنم ، من فقط فعلا دوتا گزینه دارم که یکی را رفتم مطب حالا هم منتظرم که ساریخانی را هم برم ، ولی بازم خیلی خوشحال میشم که نظر همه شما دوستای خوبم را در مورد دکتر ها بدونم ، مخصوصا جوادی پروانه و رضا ساریخانی که گزینه های من هستن تا بتونم یه نتیجه خوب و قطعی بگیرم ، بازم ممنونم از همتون.
آنا کارنینای عزیز به نظرم شما مطب دکتر ناصر جوادی پروانه هم یه سر برو و کارهاشو ببین چون این خانم که میگم مدل بینیش مثل شمدوا بود بالاش استخوانی و نوک بینی گوشتی که با ایشون عمل کرده پارسال و واقعا بینیشبینیشبینیش شده ، به نظرم ضرر نداشته باشه یه مشاوره پیش این دکتر هم بری و ببینی کاراش به نظرت چه جوریه؟ خوشت میاد یا نه؟ یا اینکه با چیزی که مد نظرت هست هم خونی داره یا نه؟
گلناز جان دکتر میلانی عمل باز انجام می دن یا بسته؟؟ می شه بگید از شما چقدر هزینه گرفتن؟؟ آلما جان این کاری که گفتید دکتر ابیانه اصلا برای من انجام نداد. یعنی عکس نگرفت و هیچ طراحی نکرد. خودش بینی ام رو دید و این ور اون ور کرد و نظر داد. کلا برخوردش قشنگ نبود. یعنی وقتی گفت عمل نکن من کمی صحبت کردم باهاش بعد گفتم مرسی از نظراتتون و داشتم خداحافظی می کردم که گفت حالا بذار من برات پرونده تشکیل بدم شاید تصمیم گرفتی عمل کنی. منم خندم گرفت که با دست پس می زنه با پا پیش می کشه. ولی این عکس و طراحی رو دکتر میلانی انجام داد و گفت کار بینی شما خیلی کمه به همین خاطر من کمتر از بقیه می گیرم ازتون.
اقا مانی عکس از روبرو باگوشیم واقعی نمیشد اینارو از عکسام برش دادم خخخ نیمرخم مث کارای محبی، روبروهم مث کارای سجادیان اصلا داریم؟ تاپنج تومن دیگه ... وای تو دلمو خالی کردید اقا مانی، از روبرو پهنه بینیم از نیمرخ افتادگی و قوز ...من اینستای دکترسجادیان رو دیدم یکی از این فیلمهای اخیرش ک دختره موهاش بلونده فک کنم عکس شماره صدوشش ب سلیقه من نزدیکه ولی نمیدونم برای بیس بینی من درمیاد همچین چیزی، ازطرفی چندتا ناراضی داشتیم از سجادیان دو دلم...
آلما جان ممنون از تبریکت ایشالا تو هم یه دکتر خوب پیدا می کنی و عملت عالی میشه من همیشه از مطب گردیهات استفاده می کردم
سحربانو از من 5180 گرفت ولی روز اول گفت بسته به پرکار بودن یا کم کار بودن قیمتش از 4500 تا 5500 متفاوته که برای من انقد در ااومد عمل من باز بود من فرم دماغم گوشتی بود در مورد نوع بیهوشی با توجه به نظر خودت و همینطور دکتر بیهوشی روز عمل تعیین میکنن کامل باشه یا نیمه بیهوشی
سلام دو سلام ببخشید سوالم راجع به دکتر خاصی نیس فقط میخوام بدونم راسته میگن بینی عمل کرده شکننده میشه و همیشه دیگه باید احتیاطش رو کنید? و مثل بینی فابریک نیس که حتی توپم خورد توش هیچی نگه?
2810