2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
ﺳﻼﻡ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻣﻦ ﺭﻭ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﻦ اﺯ ﻳﻚ ﻣﺪﻝ ﺗﻮ ﺳﺎﻳﺖ ﺭاﺳﺘﻜﺎﺭﻱ ﺑﻪ ﺷﺪﺕ ﺧﻮﺷﻢ اﻭﻣﺪﻩ ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﻮﻧﻲ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﻣﻲ ﺧﻮاﻡ ﺣﺘﻲ ﺻﻮﺭﺗﺶ ﻫﻢ ﻋﻴﻦ ﺧﻮﺩﻣﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻪ. ﻭﻟﻲ ﺩﻛﺘﺮﺵ...! ﻣﻴﺸﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺵ اﮔﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻲ ﺩﻭﻧﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻪ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﺪﻟﻲ ﻣﻲ ﺧﻮاﻡ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دختر من بینیش استخونیه،یه قوز کوچیک داره صورتش ظریفه،خیلی هم نمیتونم هزینه کنم، چند تا دکتر بهم معرفی میکنید خودم محسنیان و اصفی و مفرد مد نظرمه،مطب دکتر مفرد کجاست همونی که خ حدود بهبودی یا شادمهره؟؟؟قیمت این سه تا دکتر و نوع کارشون چجوریه؟ممنون میشم راهنمایی کنید من خودم پیش دکتر مفرد عمل کردم چندین سال پیش راضی بودم و ترمیم نرفتم ولی همون م‌قع به گفت باید ترمیم بیای چون بینی من مشکلات زیاد داشت و گفت نمیشه با یه بار کامل از بین بره،زیبای اخرین هدفم بود،چون مشکل تنفسی شدید به‌خاطر انحراف شدید داشتم و قوز بزرگ ،ترک تو تیغه بینی،سوراخ بودن تیغه بینی که بعضیش به خاطر عمل انحراف پزشکی اولم با دکتر پیوندی تو‌میلاد بود،الان تقریبا مشکلات قبلیم هفتاد درصد از بین رفته ونیم رخ بینیم عالیههههه،اما سوراخ بینیمو اصلا گفت وقت نمیشه درست کنه و همینم شد، حالا نظرتون رو راجع به این دکترا بدید و لطفا قیمتاشون هم اگه اطلاع دارید بگید و اینکه بذای بینی استخونی چه دکتری پیشنهاد میکنید،ممنون از راهنمایی همه دوستان
سلام النا خانوم،دکتر مفرد اگه بخواین تو تهران عمل کنین بین3700تا4تومن اگه کرج بخواین 3500یا 3600هست مطب تهرانشون ستارخان بهبودیه واینکه دکتر مفرد برای بینی های استخونی گزینه خوبیه شما خودتون دقیق چند سال پیش عمل کردین؟
درود به همه باربی: برام ایمیل کن آیدی یاهوم که توی امضام هست متاسفانه من تایم مشخصی نمیام ماه پیشونی: ببین اصولش اینه که بعد از 6 ماه درست شه ولی بدن با بدن فرق داره ولی قطعا راهش 2 هفته صبر نیست صبوری کن دختر اینقدر هی غر نزن :) سکلات تلخ: امیری زاد استاد رزینا بشارتی زادست و سبکش طبیعیه شاید از هر 20 تا بینی یکیش فانتزی باشه به نظرم کاراشم تمیزه اما کار خرابم داره مثل همه ی دکترا سانازی: دکتر میلانی به درد افرادی میخوره که خودشون بینیشون ارتفاعش زیاد نیست و در کل فانتزی طبیعی در میاره اگر بینیتون یعنی فاصله ی بین دو چشم تا بالای لبتون زیاده پیشش ترجیحا عمل نکنید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام دوستان من تازه وارد اینجا شدم یه دکتر خوب برای بینی می خوام که طبیعی عمل کنه من بینیم بصورتی که بالای بینی استخو نی و نوک بینیم گوشتی هستش . من پیش دکتر امجلسی رفتم اما گفت بینیت خوب نمیشه و اصلا دست نزن به بینیت اما من می خوام عمل کنم بنظرتون عمل های علیرضا محبی چطوره و اگرکسی پیش اون عمل کرده لطفا عکس بزاره من ببینم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید . راستی بینی من یکم انحراف داره و یک غوض هم داره.
دوستان من چند روزی هست این تاپیک و مطالب دیگه تو نت رو می خونم تا بتونم یه دکتر مناسب برای عمل بینی ام پیدا کنم و فکر کنم آخرش احتیاج به عمل چشم و قوز پشت هم پیدا کنم :) آخه اصلا وقت اینو ندارم که حضوری بخوام برم مطب ها رو ببینم. چند ساله که تصمیم عمل دارم و می خوام تا 1 ماه آینده عمل کنم و اگر دیر بشه قطعا دوباره پشیمون می شم.بینی من تقریبا کوچیکه و اصلا انحراف نداره پوستش خیلی نازکه ولی بالاش فرو رفتگی داره قیمت برام خیییلی مهمه و نمی خوام بیشتر از 5 تومان بشه و یه بینی نیمه فانتزی می خوام که اصلا سر بالا نباشه. دکترایی که تا اینجا تو لیستم موندن به ترتیب الویتشون واسه خودم : دکتر کوهستانی، دکتر میلانی، دکتر افلاکی، دکتر داریوش مردانی، دکتر فرهنگ و دکتر ابیانه هستن. خواهش می کنم اگر کسی شناختی رو اینا داره بهم بگه که کدوماشون واسه شرایط من بهترن. در نهایت من حداکثر 3 تا مطب رو بتونم سر بزنم و برای همین 3 تا کاندید می خوام با نظر شما انتخاب کنم. ممنون می شم راهنماییم کنید. ( جناب آقای مانی پست های شما هم عالی بود ممنون می شم من رو هم راهنمایی کنید)
راستی همکارم چند ماه پیش با دکتر شهسواری عمل کردن ولی من اصلا خوشم نیومد خیلی سر بالا بود البته الان انگاری کمی سرش اومده پایین. خواهرم هم 5 سال پیش با دکتر موسی صدر حسینی عمل کرد که استاد دانشگاه تهران هست ولی چون از این دکتر بازاریا و اهل تبلیغ نیست هیچ جا نمونه کاراش رو نداره و می ترسم ماله خواهرم استثننا بوده باشه و همه عملاش خوب نباشه. البته تا دلتون بخواد مطلب علمی و مقاله تو اینترنت در ازش هست. اگر ایشون رو هم کسی می شناسه ممنون می شم بگه
سحر بانو جان از بین دکترایی که نام بردی دکتر کوهستانی، مردانی و میلانی تو لیستم هست اما فرصت نشد برم ببینم. مطب ابیانه چندین بار رفتم. اگر بینیت استخوانیه دکتر خیلی خوبیه، قیمتش 5300 میشه. اگر الان بری تو ماه آذر بهت وقت عمل میده. جای بخیه اصلا نمی مونه، بسیار هم قرینه و تمیز کار می کنه. پیشنهادم اینه که بری مطب، چون از اول ویزیتت نمی کنه، اول عکس می اندازه همکار دکتر از چند جهت، آخر هفته عکسا بررسی میشه اگر کیس مناسبی واسه عمل بودی باهات تماس می گیرن. اینجوری می تونی نمونه هم ببینی از کارای دکتر. البته اغلب 2،3 ماهه ها می یان، یک ساله و بیشتر تعدادشون محدودهظ، ولی بازم سبک عمل دکتر دستت می یاد. چون اغلب دماغای استخوانیش یه سری ویژگی های مشترک دارن. در مورد دکتر فرهنگ، باید بگم وقتی می خواد قوس بده می زنه خراب می کنه، کمی عدم قرینگی داره کاراش، حالا یا سوراخ بینی، یا یکسان نبودن تورم دو طرف تیغه بینی،این رو من هم تو گوشتیا دیدم هم تو استخوانیا. اما بینی خوبم ازش دیدم، دکتر فرهنگ رو واسه بینیای استخوانی توصیه می کنم. بین فرهنگ و ابیانه با توجه به فرم بینی من، انتخابم رو ابیانه است. امیدوارم کمکت کرده باشه توضیحاتم.
سروه جان در مورد دکتر راستکاری پرسیده بودی، اگر بینیت استخوانی هست، راستکاری دکتر خوبی محسوب میشه. اما من کار بد هم ازش دیدم که این کارای بد دو دسته هستند: 1) کسانی که از فرم فعلی بینیشون مشخصه که بینی قبلیشون بزرگ و گوشتی بوده. 2) کسانی که فرم فعلی بینی نشون نمیده قبلا بینیشون چه جوری بوده. با این وجود، من کار گوشتی عالی هم ازش دیدم. کار چند ساله ازش دیدم، واقعا می تونم بگم افت نداشته بینیذ و زیباترین بینی هایی که تا به حال دیدم تو مطب راستکاری بوده. اما همونطور که قبلا هم گفتم، راستکاری کارش پر ورمه، چون بینی رو خیلی تراشیده و ظریف در میاره، واسه همین دستکاری زیادی که می کنه ورم تو کارش زیاده. دیگه این که نمی دونم چرا تیغه بینیا گاها پهنه، و سوم اینکه فرم اتصال پره ها به صورت گرد نیست، خطیه و نمی دونم چرا بعضی مریضاش وقتی می خندن پشت لبشون چروک می خوره. قیمتش هم بستگی به مشکلات بینی کمی متغیره، به من 4700 قیمت داد به اضافه هزینه کلینیک که حدودا 1200 میشه اگر اشتباه نکنم.
زهزه جون پس اون دکتر ساریخانی که مد نظرم هست رضا ساریخانیه که گمونم مطبش تو تجریشه. خیلی هم دیر وقت میده. البته بگم تو اینستا یکی گفته بود که کار خراب دیده ازش تو مطب. اما نمیدونم دیگه... مسیرم بیفته اونورا یه سر شاید زدم.
2810