2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ، مرسی زهره جان از توضیحاتت ، اون دکتر ساریخانی که شما گفتید تو شیراز عمل میکنه دکتر داریوش ساریخانی است و با این دکتر ساریخانی تهران فرق میکنه ، این دکتر ساریخانی تهران اسمش دکتر رضا ساریخانی است که خیلییییییی هم ازش تعریف میکنن ، من با هزار تا خواهش و تمنا از منشیش تونستم واسه 28 آذر ازش وقت مشاوره بگیرم ، سرش شلوغه و خیلیییییی هم ازش تعریف میکنن ، حالا رفتم مطبش و اومدم حتما میام براتون میگم...
بچه ها خوشبخالتون شماها تو تهران چقدر گزینه دارید...من اهواز عمل میکنن آذر ماه...امیدوارم خوب بشه...بچه ها یه سوال من از بیهوشی خیلی میترسم نمیدونم یه نفر گفت یکی از فامیلاش وقتی خواسته بهوش بیاد اکسیژن به مغزش نرسیده فلج شده آیا واقعا میشه؟؟
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
دوستان دکتر سرکارات خیلی دکتر بی ادبی اصلا مثل یک دکتر رفتار نمیکنه بیشتر میخوره که از دللالای بازاری باشه چون مدا رفتارش اینطوری به نظر من الکی حتی برای مشاورهام نرید پشیمون میشید
سرکارات فقط ادعاس دوست داره مطبش پر از هنرپیشه هاى دوزا ی باشه که همه چور عمل زیبای کردن فقط میان اونجا برای پوتاکس و کلاس کار مطب همین وبس این تجربه من تنها نیست خیلیارو میشناسم که با من هم عقیده هستن
2810