2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام به همه من دیروز رفتم مطب دکتر محمدباقری توگیشا که یکی از دوستام معرفی کرده بود مطبش تقریبا شلوغ بود شیوه نمونه نشون دادنش جالب بود هر مرضیو که می خواست براش چسب بزنه یا گچشو برداره صدات میکرد بینیشو نگاه کنی عکس قبل عملشم تو تبلتش نشون میداد تقریبا کسی ناراضی نبود سبک کارش کاملا طبیعی بود روی بینی کوچکترین قوصی وجود نداشت کاملا صاف وتقریبا همه همینطوری بودن طول بینی آنچنان کم نکرده بود پهنای بینیو و نوک بینی خوب جمع شده بود و کوچکترین جای بخیه ای وجو نداشت کبودی هم بیشتر یا نداشتن یا خیلی کم بود اما بیشتر بینی ها ارتفاعشون به نسبت پهنا بیشتر بود و ارتفاع رو آچنان کم نکرده بود و بنظر من پشت لب ها یه مقدار بلند شده بود ودر کل با اینکه مریضاش به نسبت قبلشون خیلی بهتر شده بودن(ضمنا عکاسای قبل از عمل خیلی از نزدیک گرفته شده بود و بینی بزرگتر از اون چیزی که بود بنظر میومد) ولی کلا بینی ها خیلی ظریف و کوچک و مدل دار نبود و کاملا طبیعی عمل شده بودن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود به همه دوستان جهت یادآوری: 1. یادتون باشه عمل بینی یه عمل ریسکی هست و خیلی کم پیدا میشن آدمایی که 100 درصد راضی باشن از بینیشون 2. لطفا به من اعتماد کنید و فقط این جمله رو بپذیرید که همه دکترا کار خراب دارن و فقط شما ممکنه نبینید زهره: دکتر ابراهیمی دکتر خوبیه از بچه های تاپیکم چند نفری باهاش عمل کردن و راضی بودن من جای شما باشم این دکترا رو هم میرم و سریع تصمیم میگرم: 1. میلانی یا یحیوی ( فکر کنم یحیوی الان بیشتر از 6 میگیره قبلش سوال کن) 2. ابراهیمی 3. دینی
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
جوجینا: سلام حالا چرا مهدی احمدی دو بار میگی؟ :) احمدی همونی هستش که تو پاسداران؟ بقیشونو فقط در حد اسم میشناسم کار ندیدم ازشون
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
ترامیس: یزدانفر بعضی بینی ها رو به نظر کشیده درست میکنه ولی به صورت میاد کاراش طبیعیه خیلی فانتزی نیست اما ظرافت دارن دقیقا چی میخوای بدونی؟ سانازی: ببینید بعضیا میگن ما حداکثر اینقدر میخوایم هزینه کنیم اکی؟ شاید دکترای بهتر هم باشن اما وقتی محدودیت وجود داره باید دکتر خوب توی اون رنج انتخاب بشه اخیرا چند تا نمونه ازش دیدم که خوب نبودن و یه کم نشون از بی تجربگیه دکتر بوده من نمیگم دکتر بدی هستش شما شاید ازش چندتا نمونه کار خوبم دیده باشید فقط میگم یه کم توی دکترای هم رنج خودش ریسک عملش بیشتره
manip30 ممنون از جواب های دلسوزانه تون دکتر ابراهیمی اسم کوچیکش چیه؟؟؟؟ درضمن فردا با دوستم میریم یحیوی اما بودجه من نمیرسه چون 8.5 میگیره؟؟؟ یعنی کامیابی رو بیخیال شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زهره: خواهش میکنم امید ابراهیمی سرچ کن تو گوگل میاد نه دیگه کامیابی رو هم برو چرا نری؟! من گفتم تصمیم با خودت چون قسمت سختش همینه من فقط افرادی ممکن بود به سلیقت نزدیک باشن رو گفتم
جوجینا: کدوم احمدیه؟ اسم کوچیکش؟
جوجینا: مطبش کجاست؟
2810