2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
خیلییییی ممنونم آقای مانی که وقت میذارید و جواب میدهید ، ببخشید بازم میخواستم از شما و بقیه دوستان نظرتون را در مورد دکتر رضا ساریخانی ، دکتر پوریا افلاکی و دکتر فرشید محبوبی راد بدونم ، ممنون میشم اگه در مورد این دکترهایی که اسم بردم هم راهنماییم کنید ، مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوب و مدیر تاپیک من سه هفته پیش بینیم رو جراحی کردم،، بینیم گوشتی و بزرگ بود،،،بعد از برداشتن گچ دو طرف بینیم قرینه بود و عین هم،، فقط به دکتر گفتم تیغه بینیم رو خیلی باریک کردید گفت چون نوک بینیت ورم داره این طوری به نظرت میاد،، خداییش هم راست میگفت نوک بینیم عجیب ورم داشت،، حالا دو هفته است که چسب میزنم ورم نوک بینیم کمتر و فروش قشنگتر شده ولی کناره های بینیم نامتقارن شده،،، یعنی ورمهام نامتقارن خوابیده و دو طرف یه جور کم نشده،،، من تهران عمل کردم ولی تهران زندگی نمیکنم،،،،به نظرتون این طبیعیه باید صبر کنم یا هرچه زودتر برم پیش دکتر؟؟؟؟
درد من حصار برکه نیست.درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.
راستی ببخشید یه سوال دیگه ،،، از نظر تنفس و حس بویایی یکی از مجاری بینیم کاملا باز هست ولی یکیش 50درصد بازه و بویاییش هم کمتره!!!!صبر کنم برطرف بشه یا اینکه خبرنامه با دکتر در میون بذارم؟؟ روزی سه تا چهار بار با سرم میشویم و بعدش پاییناش رو خشک میکنم،،،، ولی راستش چرب نمیکنم زیاد آیا واقعا لازمه و اینکه با چی چرب کنم؟؟؟ ولی موقع خواب با بینی تنفس میکنم و دهانم باز نیست دیگه!!! آخه من هم انحراف سپتوم داشتم و هم شکستگی،،،اصلا داغون داغون بودم یه وضعی!!!!
درد من حصار برکه نیست.درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.
KASRA من دکتر آرش حقیقی رو نمیشناسم اما تعریف دکتر مفرد رو شنیده بودم و تو لیستم بود.ولی چن روز پیش تو مطب سجادیان یه خانم از کرج اومده بود و وقتی بهش گفتم چرا نرفتی پیش مفرد؟ گفت: چن تا از دوستام پیشش عملیدن و خیلی بد شده
درود به همه دوستان سلنا: از این 3 تا دکتری که میگی من کار ساریخانی و افلاکی رو دیدم افلاکی به نظرم دکتر متوسطی هستش نه خیلی خوبه نه خیلی بد ولی ساریخانی من چند تا نمونه ازش دیدم یکیشون خراب بود اما اون 2 3 تای دیگه به نظرم تمیز و خوب بودن. مامان ملی: اینایی که شما میگید کاملا طبیعیه ولی اگر شماره ای از دکتر دارید باهاش درمیون بزارید تقریبا 6 ماه از تاریخ عمل زمان میبره که بینی به حالت تقریبا طبیعی و نهاییش در بیاد و هر چقدر که شما انحراف داشتید و بینیتون تراش خورده باشه در اون نواحی ورمتون بیشتر و عدم قرینگی محسوس تر هستش این داستان حس بویایی رو خوب متوجه نشدم ولی اگر فرم بینیتون این مدلی هستش که یک بار یک سوراخ بینیتون کیپ میشه و مثلا چند ساعت بعد اون یکی کاملا طبیعیه حتی اگر یه سوراخ بینیتون گاهی کیپ میشه گاهی باز ، اونم طبیعیه به خاطر این میگم طبیعیه چون زمان میبره که به حالت عادی و نرمال برگرده زهره: فکر کنم سال 89 دکتر مجلسی من یه بینی پسرونه میخواستم که قشنگ باشه اما ظریف نباشه به نظرم بینی خودم از 20 نمرش 17 هستش من سینوزیتمم همزمان عمل کردم kasra: دکترای کرج رو من سلطانی رو یه کم میشناسم بشارتی هست سجادیانم میگفتن گویا کرج هم میاد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام بر همه ... یکی از بچه های سایت با محبی عملیده خیلی بینیش قشنگ شده و اینکه مشکلی هم نداشته و راضیه ، اگر گالریشو ببینید مورد5رو، من بینیم اون شکلی هست البته کمی کوچیکتر ، نیمرخای محبی رو بسیار دوس میدارم اندازه درمیارهو بسیار طبیعی چیزی ک من میخوام چونفرم صورتم ملاکه برای نیمرخ، فقط اگر بچه ها اطلاعاتی از دکتر محبی دارید لطف کنید بگید ممنون میشم اقا مانی لطفا اطلاعات در مورد محبی، ماششاا... اومدین اینجا سرپا شده ها، اها تو مورد پنج فقط از روبره قسمت پره ها ک خط افتاده ی ذره با دلم جور نیست اخه من تو اینستای سحادیانم ک، دیدم از روبرو گوشتیا همینجوری بودن چون پره ها رو جمع میکنن این شکلی میشه ... اقتضای جمع کردن پره هستش... کارخراب نداره؟ عوارض تنفسی؟ الرژیک؟ بیرون زدگی غضروف؟و...
ممنونم از آقای مانی برای پاسخ به سوالات. زهره جون به نظرم کار سجادیان برای بینی های گوشتی از ابیانه بهتره. اما برای بینی استخوانی کار ابیانه خوش فرم تر بود. البته این رو با توجه به همون یک باری که رفتم مطب سجادیان می گم. من اون روز بینی های استخوانی خوبی ندیدم، یکیشون که نیاز به ترمیم داشت و دکترم پذیرفته بود. قبلا اینجا کامل توضیحشو دادم. اونیکی هم خوب بود، اما فرم بهتریم می تونست داشته باشه، به ویژه از نیمرخ. اینم بگم که من از ابیانه فقط چندتا کار 1 ساله و بیشتر دیدم، یکی تو مترو، دو تا تو مطب، چندتا هم عکس از دوستم دیدم که تو گروه ابیانه عضو شده. به نظرم ابیانه واسه بینی گوشتی چندان مناسب نیست. بینی ها هنوز بعد عمل بزرگن. چون اصلا ابیانه زیاد دستکاری نمی کنه. واسه همین کاراش رواستخوانیا اونقدر کم ورمه. اگر بخوام حسم نسبت به ابیانه و راستکاری رو با هم مقایسه کنم، من حس بهتری به ابیانه داشتم، شخصیتش جذبم کرد. اما راستکاری نه. ابیانه اصلا بازاری رفتار نمی کنه.
2810