2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها برای بینی استخوانی و انحراف تقریبا شدی کدوم یکی از این دکترا خوبن؟سردرگمم برای انتخاب یکی از گزینه های زیر سجادیان-میلانی-خلج-قارونی
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
Manip 30 عزیز من امروز گچو برداشتم و چسب زد برام دستیار دکتر. فیلم گرفتم از چسب زدنش. بهم گفت یک روز درمیون چسبو عوض کن. حالا میخوام بدونم اشکال نداره خودم چسب بزنم ؟؟؟؟ آخه دستیار دکتر چیزی نگفت که هر یه روز درمیون بیا مطب چسب بزنم برات. آخه دوستم گفت هرشکلی چسب بزنی بینیت همون مدلی میشه هااااا. اشکال نداره خودم بزنم ؟؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
درود بر همه خواهش میکنم دوستان من تا جایی که بدونم و بتونم کمک میکنم یه مدت بود به خاطر یه سری مسائل نمیشد بیام الان در خدمتتون هستم. سلنا: محبوبی راد اسمش آشنا هستش اما هیچی ازش یادم نمیاد قطعا یادم بیاد میگم پریانکا باربی: ببینید عمل دکتر و نتیجش یه بحث هستش اخلاق دکتر و مسئولیت پذیری بحث جداست فکر کنم دوستانی که من رو میشناسن یا پست های من رو خوندن کاملا می دونن که من سعی میکنم هیچ دکتری رو نه به طور خاص پیشنهاد بدم و نه به طور خاص بگم بد هستش اما در مورد محبی چون با یکی از بچه های تاپیک خیلی بد رفتاری کرد به هیچ وجه به کسی توصیه نمی کنم توی پست ها سرچ کنید ماریپز ،من ایشون رو میشناختم و محبی علنا بینی این بنده خدا رو خراب کرد و بعدش با بد رفتاری و بی ادبی اصلا زیر بار نرفت که فکر کنم به فکر شکایت افتاد. فهیمه: عباس زاده دکتر با اخلاق و با حوصله ای هستش با اینکه سنش زیاده ولی خب خیلیا به خاطر کهولت سن از ایشون میترسن تا اونجایی که من میدونم دکترای سن بالا مثل شیروانی و ایشون در اتاق عمل بیشتر نظارت دارن تا عمل ماه پیشونی: چسب زدن بیشتر توی فرم دهی نوک بینی تاثیر داره. بعضیا الکی فرمای خاصی از خودشون دراوردن برای چسب زدن اگر فیلم گرفتی مثل همون فیلم عمل کن و خیلی نگران نباش فقط چسب زیر تیغه ی بینی رو با دقت بزن نه بابا یعنی واقعا یه روز درمیون میخواستی بری مطب؟ اصن یه کم نم بخوره به چسبت شل میشه باید خودت بزنی که مثلا حموم اینام میخوای بری راحت باشی
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
نا نا لا جان من با دکتر خلج عمل کردم از همه مراحل عمل راضی هستم من هم انحراف داشتم و هم شکستگی اصلا کبود نشدم در حد به خط زیر یکی از چشمام سه هفته از تاریخ عملم میگذره،، نیمرخ و سه رخ بینیم رو دوست دارم ولی تمام رخم خیلی ورم داره هنوز چون بینیم گوشتی بود و پر کار در ضمن من از دکتر یه بینی فوق طبیعی خواستم فقط خواستم برام فرمش بده الانم نوک بینی و حالت کلوملام رو خیلی می‌پسندم
درد من حصار برکه نیست.درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.
آقای مانی متشکر از توجه و پاسخگوییتون!!! نانالا جون به نظر من دکتر خلج کارهای استخونیش خیلی شیکترین ولی من چون عمل انحراف و جنبه پزشکی بیشتر از زیبایی برام ملاک بود پیش ایشون رفتم راستی من اصلا جای بخیه هام هم مشخص نیست
درد من حصار برکه نیست.درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.
سلام ، آقای مانی خیلییییی ممنونم از صبر و حوصلتون در پاسخگویی ، در مورد دکتر محبوبی راد هم باید بگم خیلی مهم نیست چون من اسم ایشون را زیاد شنیده بودم میخواستم ببینم شما و یا دوستان دیگه ایشون رو میشناسید یا نظری در موردشون دارید وگرنه که من فعلا نظرم برای عمل دکتر جوادی پروانه و دکتر ساریخانی است ولی هنوز هم دارم تحقیق میکنم و تصمیم قطعی را نگرفته ام..
آلما من امروزبادکتر همایونی الهی عمل کردم..ورم یکم دارم. کبودی اصلا.ازش طبیعی خواستم. 6500 گرفت. الان احساس میکنم کوتاه شده. ولی نمیشه قضاوت کرد.ایشالا اشتباه میکنم. چندروز دیگه میام میگم چجوری شدم
درود به همه عسل بانو: زینلی اگر بینیتون گوشتی باشه بینی هاشو طوری عمل میکنه که طبیعی به نظر میاد یعنی شاید بدون قوس و با ظرافت کم ولی اگر استخوانی باشه بیشتر تغییرش میده از قدیم الایام :) یه مشکل بینی های زینلی عدم قرینگی سوراخ های بینی هستش ولی شاید الان این مشکل نباشه در کل به نظرم بیشتر دستش به طبیعی میره و افرادی که بینی فانتزی دوست دارن پیشش نرن بهتره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلنا: خیلی خوبه ولی توی مطب ها هم که میری از بقیه آمار بگیرید ببینید مطبا چه دکترایی رفتن ولی وسواسی نشید.
2810