2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست
الان 2 روزه عمل کردم . وااااااااای همش عطسه میکنم. انگار حساسیت دارم . دکتر گفت هر 6 ساعت آنتی هیستامین بخور.دهنتو باز کن اونموقع. بچه ها اشکال نداره انقد عطسه میکنم .خییییییییلی
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام من تصمیم دارم که بینیم را عمل کنم بینی من استخوانی البته تیغه بینیم از داخل یه انحراف کوچولو داره ولی واقعا هنوز واسه دکتر موندم نمیدونم پیش کی برم بهتره خودم چند تا دکتر را مد نظر دارم دکتر راستکاری و دکتر کامیابی و دکتر شهسواری و دکتر حاتمی ..اما واقعا سر در گم و گیج شدم ازتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنید و بهم بگید از این دکترایی که گفتم کار کدومشون بهتره ...پیش کی برم واسه عمل؟
سلنا جان سلام میتونی به لیستت دکتر حمید محمود هاشمی رو هم اضافه کنی تا در موردش تحقیق کنی واقعا کار بی نقصی تحویلت میده با کمترین عوارض و مشکلات بعد از عمل عمل بینی معمولا هیچ دردی به همراه نداره و فقط بعدش دردسر داره... اما من واقعا کمترین میزان دردسر بعد از عمل رو داشتم... بینیم استخوانی بود و 27 مرداد با ایشون عمل کردم.. چهره قبل از عمل و بعد از عمل من خیلی خیلی تغییرات مثبت داشته با اینکه بینی من کاملا طبیعی جراحی شده...
نرگس جوون بله منظور شما بودین آخه خیلی فعال بودین و الان کم پیدایین اگه میشه از دکتر سجادیان و یا تجربه های دیگه ت بیشتر بگو بابا واسه ماها که تولیست عملیم ، استفاده از تجربیات شما خیلی سودمنده نرگس جون من و همکارم یکشنبه (فردا) وقت گرفتیم پیش دکتر سجادیا ن گزینه اولمه ولی دوشنبه میریم مطب فرهنگ و راستکاری تا یه بار دیگه هم نمونه ها رو ببینیم و یه روز دیگه هم میریم مطب کامیابی و سامی، ببینیم چی میشه دیگه اگه بشه واسه آخر اسفند میخام بعملم
2810