2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام من نه روزی هست با سجادیان عمل کردم بخیه ام رو دیروزکشیدم چون پره هام کوچیک بود به اونا دست نز ده و فقط از زیر برش زده انحراف سمت چپ بینیم هنوز گاهی خون میاد موقع شستشو خیلی کم و سوزش شدیدموقع شستشو دارم از شدت ورم داره میترکه و فرمش اصلا معلوم نیست اما نوک بینیم کج بود الان کاملا قرینه ست سوراخ ها هم مث قبل در کل عمل راحتی بود و خوددکتر هم بر خلاف برخوردش در مشاوره خیلی احساس مسئولیت داره اما نظرقطعی هنوز نمیشه درباره بینیم بدم ایشالا دوماه دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها منم 25 روزه با دکتر میلانی عمل کردم از نظر تنفسی کاملا اکی هستم و مشکلی ندارم فرم کلی دماغمم دوست دارم و راضی ام اما خب چون دماغم گوشتی بود هنوز زیاد ورم دارم و هنوز نمیتونم نظر قطعی بدم اما در کل میتونم بگم دکتر خوب و بااخلاقیه هزینه عملم هم 5 میلیون شد.
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
چرا هیشکی منو نمیبره تلگ رام ، پلیز بچه ها من استرس زیادی دارم ،آخه سخت ترین مرحله تو جراحی بینی انتخاب دکتره و من موندم کیو انتخاب کنم الان تو لیستم دکتر هومن فرهنگ مجد-دکتر راستکاری-دکتر سجادیان -دکتر یزدانفر-دکتر کامیابی-هستند ولی با یه سرچ تو اینست اگرام ، از کارای دکتر خلج هم خوشم اومد/کارای دکتر قارونی هم خیلی خوب بودند و هزینه اش رو هم پرسیدم گفت 4 میلیون لطفا نظر بدین و منو از سردرگمی نجات بدین
2810