2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام من نه روزی هست با سجادیان عمل کردم بخیه ام رو دیروزکشیدم چون پره هام کوچیک بود به اونا دست نز ده و فقط از زیر برش زده انحراف سمت چپ بینیم هنوز گاهی خون میاد موقع شستشو خیلی کم و سوزش شدیدموقع شستشو دارم از شدت ورم داره میترکه و فرمش اصلا معلوم نیست اما نوک بینیم کج بود الان کاملا قرینه ست سوراخ ها هم مث قبل در کل عمل راحتی بود و خوددکتر هم بر خلاف برخوردش در مشاوره خیلی احساس مسئولیت داره اما نظرقطعی هنوز نمیشه درباره بینیم بدم ایشالا دوماه دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها منم 25 روزه با دکتر میلانی عمل کردم از نظر تنفسی کاملا اکی هستم و مشکلی ندارم فرم کلی دماغمم دوست دارم و راضی ام اما خب چون دماغم گوشتی بود هنوز زیاد ورم دارم و هنوز نمیتونم نظر قطعی بدم اما در کل میتونم بگم دکتر خوب و بااخلاقیه هزینه عملم هم 5 میلیون شد.
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
چرا هیشکی منو نمیبره تلگ رام ، پلیز بچه ها من استرس زیادی دارم ،آخه سخت ترین مرحله تو جراحی بینی انتخاب دکتره و من موندم کیو انتخاب کنم الان تو لیستم دکتر هومن فرهنگ مجد-دکتر راستکاری-دکتر سجادیان -دکتر یزدانفر-دکتر کامیابی-هستند ولی با یه سرچ تو اینست اگرام ، از کارای دکتر خلج هم خوشم اومد/کارای دکتر قارونی هم خیلی خوب بودند و هزینه اش رو هم پرسیدم گفت 4 میلیون لطفا نظر بدین و منو از سردرگمی نجات بدین
2810