2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015541 بازدید | 66529 پست
من بینیم گوشتی بود گلم و ی مقدار قدش هم کوتاه بود کلا بینیم کوچیک بود دکتر هم غضروف اضافه کرد هم چربی تزریق کرده واسه پر شدن سطح بینیم.از قسمت پایین بینیم راضی هستم فقط این ورم ی طرفه ی کم نگرانم کرده که خود دکتر هم میگه مشکلی نداره و برطرف میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچهها ی کم از راستکاری میگید من بین عکسایی که دیدم راستکاری تنها کسی که خیلی خوب ارتفاع بینیارو میگیره میدونم نباید به عکسا اعتماد کرد والی اگه کسی اینجا هست که مطبش رفته بگه نمونهاش مسله عکسشه یا نه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
سلام دوستان من میخوام بینیمو عمل کنم ،بینیم مشکل خاصی نداره از جلوش خوبه ولی از نیمرخ خوب نیست،هم خودم هم خانوادم واسه عمل استرس اینو داریم که بینیم خوب نشه، واقعا دیگه خسته شدم این ترسم الان سه ساله مانع عمل کردنم شده😥
منم با بانو منیر موافقم. توی این چهار ماه که اینجا عضو شدم چند بار تا حالا شاهد درست کردن گروه های مختلف تو تل گرام بودم. هر بار هم اینجا تا یه مدت سوت و کور شده. دوستان لطفا گروه درست نکنید و یا حداقل از اینجا برای تبلیغش استفاده نکنید. با تشکر
سلام خوبین من اومدم سه شنبه باسجادیان عمل کردم همه چیز خوب بود خداروشکر فعلا گچ روشه اما از بینی دراز و نوک افتاده ام دیگه خبری نیست به پره ها دست نزده تا چند روز گفته سرم نزنم چون سمت چپم انحراف شدید داشت و خونریزیش بند نمیومد
سلام دوستان...میخواستم نظرتون رو راجع به دکتر راستکار و دکتر امیر سجادیان بدونم..از کارای دکتر سجادیان به جز چند مورد که خیلی ورم داشت خیلی خوشم اومد..البته فقط فیلم های تو اینستاشونو دیدم..ی چند تا عکس هم ازدکتر راستکاری دیدم که بینی گوشتی رو فوق العاده خوب عمل کرده بود...
2810