2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015534 بازدید | 66529 پست
الینامو و رامان من واقعا برای شما ناراحت شدم بینیتون رو ندیدم اما چیزی که مهمه اینه که خودتون راضی نیستین. الانم خودم صد در صد اکی نیستم و هیچ وقت هم طرفداری و تعصب بیجا نسبت به دکتر نداشتم. اما شما واقعا در حد یک دکتر خرابکار که تو تاپیک ترمیمی پر از ناراضی داره دارید معرفیش میکنید در صورتی که واقعا اینطوری نیست. شما واسه همه مشکلاتتون با دکتر صحبت کنید مطمئن باشید مسوولیتش رو قبول میکنه و در نهایت ایشالا که مشکلاتتون حل میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیی جالبه نمیدونم یه سری چرا انقدر اصرار دارن دیگران رو از عمل با یه دکتر خاص منصرف کنن خدا قوت راستی رامان و الینامو از قبل با هم در مورد زاویه عکس گذاشتنتون هماهنگ کرده بودید دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند وقت پیش عکسهاتون رو گذاشته بودید دیدم حال نداشتم تایپ کنم الان حس تایپ کردنم برگشته برام جالب بود دو تا کاربر کاملا مستقل انقدر به هم نزدیک باشه دیدشون که دقیقاااااا از یه زاویه خاص عکس بزارن
عزیزم تو تازه عمل کردی ارتفاع بینیت کمتر میشه بعد ارتفاع کم بینی رو پخ نشون میده حالا صبر کن تا 6 ماه حداقل والا من که هر سازی زدم گفت بزار وقتش بشه درست میکنم الان که وقتش شده من حال ندارم یعنی انقدر بهبود داشته که نخوام دیگه روتوش کنم حاالا 5 ماهه نرفتم بینیم رو ببینه باید برم ببینم نظر خودش چیه
من یه دوست دیگه داشتم اون هم مشکلش ارتفاع بود با سجادیان عمل کرد اوایل از ارتفاع بینی اش می نالید ولی الان راضیه حالا نمیدونم ارتفاع بینی اش کم شده یا کنار اومده باهاش ازش می پرسم حالا
فکر نکنم ارتفاعش کمتر شه چون روش ورم نبست دست میزنم کاملا استخونه به خودش هم گفتم روزی که از گچ در آورد گفت خیلی انتظار نداشته باش و بازم پرسیدم نگفت کم میشه اونم میگه اگه ارتفاعش کم شه از رو به رو پهن میشه ولی واقعا اذیتم میکنه این موضوع اگه بدونم بعدا قبول میکنه خیالم راحت میشه کمتر غصه میخورم مرسی عزیزم بپرس ازش از بعد از عمل چقدر کمتر شده باز بهم بگو
نرگس جان سجادیان مدلش طوریه که هیچچچچ امیدی نمیده من خط پره هام وحشتناک متفاوت بود میگفت همین میمونه ولی درست شد یعنی الان عین همه کلاطوری رفتار میکنه که طلبکار نشی بعدش بگی دکتر مگه نگی درست میشه نشد که دوم اینکه بله ورم میتونه سفت باشه به سفتی استخون سوم اینکه مطمئن باش قبول میکنه مگه اینکه کسی براش پررو بازی در بیاره ولی در کل علاوه بر مسئولیت پذیر بودن آدم مهربونیه نگران نباش
مرسی سارا جون آره اون اخلاقش دستم اومده اما این مورد رو فکر کنم واقعا درست گفته تو این 40 روز هم ارتفاعش کمتر نشده دیگه بعیده الان شروع کنه به کم شدن. با دکتر صحبت میکنم باز ببینم اصلا میشه کم کنه یا نه؟ مرسی از جوابت عزیزم
نرگس جون منم سوراخ بینیم یکی نبود الان که سه ماه شده خیلی شبیه همه ..در کل همه میگن یکیه ... دکتر اولش میگفت تا یه سال باید صبر کنی .. حتی حس میکردم نوک دماغم کجه الان اونم خیلی خوب شده . ورم هر روز یه مدله ... دیشب مهمونی بودم همه کلی از دماغم تعریف کردن با اینکه طبیعیه ولی تغییر زیاد کرده تو هم نگران نباش بیخیالش شو زیاد جلو اینه نباش من اولا کلا افسرده شده بودم الان هی دارم راضی تر میشم
بنظرمن اصلا کار تون درست نیست که یه دکتر رو به طور مطلق بد جلوه میدین و خراب کار معرفیش میکنید همه دکترا کار خراب داشتن مطمئنا ولی بعضیاشون اومدن تو اینترنت عنوان کردن من الان با مقدم فرد عمل کردم کاملا هم راضیم از همه لحاظ ولی صد در صدم نمیام به بقیه بگم برید باهاش عمل کنید چون هیچ دکتری از خطا مبری نیست بهتره کمی منصفانه تر قضاوت کنیم
god
2810