2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016257 بازدید | 66529 پست
منافی رو قبلا عکساشو تو سایت دیدم شدید با سلیقم جور نیست متاسفانه حالا شاید من بد پسندم یا سلیقه خوبی ندارم ، اما بعضی عکساش بنظرم ضایع س . مجلسیو فک کنم قبلا دیدم فک کنم ازونم خوشم نیومد ولی بازم میرم نیگا میکنم اگه شد مطبشم میرم چشم
دکتر سامی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای فربد خواهر نامزد من دوبار عمل کرده هر دوبار با نادریان الان خوبه خدایی ، مشکل عمل اولشم نپرسیدم چی بوده که مجبور به ترمیمم شده چون خیلی حوصلمو نداره (خواهرشوهرطوری ) اما بعید میدونم که بینیش پرکار بوده باشه ، اینو که تازه دیدم ولی واسه خودمم که تحقیق میکردم زیاد میشنیدم که کاراش بگیر نگیر داره! دکتر سامی هم بیشتر به درد بینیای کم کار میخوره ، ترجیحا استخونی
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
بچه ها چه جوری عکس میذارین ، من عکس آپلودم کردم ولی لینکش کپی نمیشه
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
سلام بچه ها من دیشب رفته بودم مطب دکترم منشی دکتر دوباره دماغشو با دکتر عملیده بود البته بعد از 15 سال ... میگفت پولیپ داشته.. اما مدل بینی جدیدش واقعا زیبا بود... من خودم بینی قبلی منشی دکتر رو دیده بودم و چون طبیعی و بی نقص بود تصمیم گرفتم با دکتر عمل کنم.. اما این مدل جدید بینیش هم واقعا خشگل و طبیعی بود. .. ولی با قبلی فرق داشت من برای ایمپلنت دندونم رفتم.. دکتر تا منو دید گفت بینیت داره فرم خودشو بدست میاره .. بعد بهم گفت نزدیک نوک بینی تا یک ماه شبها دو تا چسب کوچولو بزنم تا سرعت بهبود بیشتر بشه.. گفت اون قسمت نسبت به جاهای دیگه هنوز توپوله و باید برطرف بشه
سلام خانم Rosei بینی من بالاش کوهی از استخونه ولی پایینش گوشتیه و فک میکنم قاعدتا باید پر کار باشه والا من از تنها کساییه که کاراشونو تو سایتشون گزاشتن فقط از زینلی ، شیروانی و سامی خوشم اومد شیروانی که خودشو بانشسته کرده بین سامیو زینلی ، سامی خوشکلتر بنظرم یه چیز دیگه اینکه عکسایی که دکترا تو سایتاشون میزارن ماحصل کاراشونه بنظرم تو سایت سامی نمیتونی بینی ای رو پیدا کنی که متناسب با صورتش عمل نشده باشه نادریانو با اصرار خواهرم رفتم البته هم خودش ردم کرد هم بخاطر طبیعی نبودن کاراش منم بیخیالش شدم
دکتر سامی
البته من منظورم از طبیعیی این نیست که بینیم عیوبش رفع نشه میخوام مردونه و طبیعی باشه طوری که کسی قبلا منو ندیده این سوالو ازم بپرسه: دماغت عملیه؟! منم بگم نه و باورش شه نه این سوالو : بینیتو پیش کی عمل کردی
دکتر سامی