2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016386 بازدید | 66530 پست
رامان اگه قشنگ نیست و این مدلا رو نمیپسندی چرا با سجادیان عمل کردی عزیزم؟ عمل زیبایی از اسمش مشخصه که سلیقه ایه من کاملا کاراش رو میپسندم هیچی هم به دکتر نگفتم فرمش دقیقا همونیه که میخوام . حالا پر از ورمه و یا شاید بعضیا ببینن بگن هنوز بزرگه اما با بینی قبلیم مقایسه میکنم میبینم خیلی بهتر شده و راضیم. یکم منصف باشید من اگه بینیم عالی نشه به خاطر اینه بینی قبلیم بزرگ و پرکار بود معلومه یا کسی که سبک کار دکتر رو نمیپسنده وقتی باهاش عمل میکنه معلومه راضی نیست دکتر که به خاطر یک نفر سبکشو عوض نمیکنه
کاملا حرفتون درسته بانو منیر همه دکترا ناراضی دارن اما نمونه بالای یک سال هم کم پیش میاد تو مطب دید مگه اینکه از آشناهامون باشن. ایرادای بزرگ مثل کجی بینی و قوس شدید و مشکلات تنفسی از همون ماههای اول نشون میده خودشو ایراداهای جزیی تو زمان بالاتر در کل عمل بینی ریسک داره بابد ریسکشو به جون خرید اما اینکه بینی کسایی که راضین هم قشنگ نیست حرف درستی نیست چون بینی سلیقه ایه سجادیان فیلم میذاره اسم مریضا رو تگ میکنه شاید از مول یک بینی من خوشم نیاد اما خود شخص کاملا راضیه منکر اینم نیستم که ناراضی نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفتون درسته بانو منیر اما خوبه ببینیم بینیمون چی بوده و چه انتظاراتی داریم. تو انتخاب دکتر دقت کنیم وقتی سبک کارش رو نمی پسندیم وقتی عمل کنیم هیچ وقت راضی نمیشیم . اما اگه مشکلات عمده داشته باشه و بینی خراب شه مقصر دکتره. ایشالا همه در نهایت راضی باشن رامان شما هم نگران نباش ایشالا مشکلاتت زودتر حل میشه یا این دفعه با انتخاب درست تر نتیجه بهتری میگیری