2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016235 بازدید | 66529 پست
نانا لا جان به من گفت توی کلینیک حدود 5 تومن حالا 500 بالا یا پایین بسته به میزان کارش ولی گفت اگه بیمارستان بخوای یک یک و نیم بیشتر میشه که من به همون کلینیک قانع شدم
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها نگارین جان بینیت مبارکه .. قشنگه.. ولی بینی قبل از عملت هم عالی بوده .. موندم چرا عمل کردی الینا قطره رینوسالتین به شما داده؟ منم فقط قطره استفاده میکردم. بعد از برداشتن گچ، دو سه روز دیگه قطره استفاده کردم .. الینا چند روز از عملت میگذره؟
من رینوسالتین استفاده کردم.. یه چیزی شبیه کلررسدیم هست تازه 10 روز گذشته.. به مرور درست میشه نگران نباش.. ولی برای من هم همینطوری بود.. یعنی یکیش کیپ میشد.. اما کاملا برطرف میشه... بالاخره عمل کردیا
بینی من هم کیپ بود.. ولی خیلی نه.. از روز 12 به بعد خیلی خیلی بهتر میشی.. به من پماد جنتکس داد.. خیلی خوب بود من دیگه چسب نمیزنم.. کلا 23 روز روزها و 10 شب شبها چسب ردم. دیشب هم شب آخر بود.. الینا عکس بذار