2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016198 بازدید | 66529 پست
آره بابا همین سعیده من خودم با چند تا تکنیک پلیسی از زیر زبونش کشیدم قبلا بهش مشکوک بودم سعید برو به رییست بگو ازتفاع بینیمو کم نکردی که هیچ بینیمو پهن کردی که هیچ با خط پره هام چکار داشتی آخه که محوشون کردی ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیا سحرا . رزی هم که خودش هر دفعه میره دیگه هر کسی دیگه ای هم خواست بیاد سحرا من از اون دماغ زشت قبلیم فقط خط پره هاشو دوست داشتم. الانم دماغم همونه پهن تر شده خط پره اش هم محو شده. دیگه سختیای تنفس و تمیز کردن و درد و ایناش بماند
سحرا حالا من قبلا میگفتن سجادیان کاراش پر ورمه فکر میکردم ورم صورت رو میگن میگفتم یک هفته ای میره نمی دونستم بینی استخونی هم ورم میکنه شاید هم ورم نمیکنه اینا اصلا ورم نیست من الکی فکر میکنم سحرا ایشالا کار کوچک زاده ورمش کم باشه و تو بینیت ورم نکنه
مرسی از مهربونیت ولی اصن به نظرم ربطی به کار دکتر نداره ... بستگی به پوست و اینا داره... که من میدونم هم صورتم مثه نون تافتون میشه هم دماغم شکل گوشکوب... شاید چون دماغت پرکار بوده خیلی ورم کرده ...