2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015461 بازدید | 66527 پست
اخی :D منم از بیهوشی فوق العاده میترسیم...خیلی خیلی خیلی زیاداا...:D ولـــــــــی....اصلا چیز خاصی نیست اصلا حس خاصی نداره اصلا درد نداره :D همه ی ترسام بیخود بود... دکتر بیهوشی خیلی مواظبته ... همه چی کنترل میشه همش...رو هوا ولت نمیکنن که بیهوش شدی...اصلا نگران نباش. دقیقا مثله اینه که پلک میزنی...هیچی متوجه نمیشی. ناشتایی قبل عمل رو هم رعایت کن که خدایی نکرده حالت تهوع اینا نداشته باشی بعدش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر پرستاره تو مخه من بود هی تو ریکاوری میگفت بینیت خیلی خشکل شد دیگه خشکل شدی منم با دستم بهش علامت میدادم حال حرف زدن نداشتم. ولی بعد اومدم تو بخش مامانم ولکن نبود سعید سعید سعید سعید سعید
سحر :))) من دکتر که نیستم عزیز جان چمیدونم :D چیزی که من دیدیم این بود که دکتر بعد کلی حرف زدن باهام گفت خب تموم شد دیگه ؟ گفتم بعله... بعد به اون خانومه کنارم یه چشمک زد اونم دوتا امپول زد بهم...بعدشم سه بار اتاق عمل به طور کامل چرخید دوره سرم...چشامو بستم دیگه هیچی نفهمیدم... حالا مثلن شاید بعضیا رو از طریق استشمام و اینا بیهوش کنن...دیگه نمیدونم فرقش چیه واقعا این قسمتش استرس نداره :D منم دیوونه بودم انقده میترسیم :D :D :D :D
فاطمه ساعت چند اونجا بودی؟ حس کردم یکم ناراحته آره برای منم خیلی زشت بود اما قانع شدم که اونجوری نخواهر ماند. دکتر گفت ارتفاعت رو خیلی کم کردم خیالت راحت گفت من صورتت رو میبینم کوچکه برات تا جایی که شد کار کردم
:))))) حالا پرستاره هی بالا سر من میگفت تو که خوبی دیگه پاشو برو من شب مهمون دارم :))))))) اره منم بینیم گوشتی بود . من 2 هفته دیگه میشه دو ماهم :D ولی میزنم...گفت اگه نزنی شاید شاید شاید یه میلی متری بینیت بیاد پایین...منم خیلی سربالا دوس ندارما...ولی دیگه حالا برعکس نشه بی افته :| بعدن هی بگم واسه این دو هفته بوده :D
سحر بیهوشی خیلی خوبه به خدا. من خیلی راحت بودم خوب هم بهوش اومدم . حالت تهوع به هیچ وجه نداشتم . اصلا نترس راحت ترین قسمتش همین عمل من که دوست دارم هی برم عمل کنم وای سعید دیدی چند نفری صدات میکنن؟ من میخواستم بگم ساکت شین دیگه بهوشم انقدر صدا نزنید با اون عینکاتون شاید هم گفتم فاطمه منو با ماسک بیهوش کرد انگار ماسک خفیف تره .به دکتره گفتم با ماسک بیهوش نکن بهوش میام وسط عمل گفت مگه ما اینجا هویجیم
من ساعت 6 و نیم 7 بود فک کنم .. اره بابا نرگس...باور کن تغییر میکنه....اونم خیــــلی...من از قوس زیاد بینیم ناراحت بودم...که کلی واسم توضیح داد که به خاطر نوک بینیته که الان به طور خیلی غیر معمولی بالاست به خاطر ورم...و واااااقعا دیدم که چ قد اومد پایین و چ قدر بینیم بهتر شد... حالا قوسم اون قدر هم نبوداا...ینی همه میگفتن زیاد نیست...من خودم اصرار داشتم زیاده :D و وااااقعا بیخود :| الان که عکسامو میبینم میگم خداییش اون قدر هم نبود :|
منم همون موقع ها اونجا بودم. چرا ندیدمت برای من خیلی ورم داره خود دکتر هم گفت بسیار بسیار پر ورمی. چقدر فشار دادن درد داشت تو مطب چیزی نگفتم اومدم تو آسانسور های های گریه کردم با اینکه اون موقع دردش رفته بود. بجه ها چکار کنم ورمم کم شه آب کرفس میخورم فشارم خیلی میفته .
2810