2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست
واسه قضاوت خیلی زوده کمی صبوری کن کم کم درست میشه تا 3 ماه ورم اولیه داری تازه بستگی به این داره چقدر رعایت کنی نمک نخوری سمت دود نری و....
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابریشم فکر کنم علامه الان 5 اینا میگیره راستکاری رو نمیدونم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سعید خیلی بده اصلا دوست ندارم نگاش کنم چه برسه عکس یادگاری هم بگیرم.
آقا مانی صبر میکنم اما فکر نکنم خیلی ورم داشته باشم و خیلی کوچکتر شه نمک و دود و غیره رو هم رعایت میکنم ببینم چی میشه
نرگس جونم بنظرم شما حساس شدی ، یادت روزای اول چقدر خوش حال و راضی بودی؟! الان ولی هم بخاطر ورمات ، هم بخاطر وسواسایی که آدم بعد عمل میگیره احساس خوبی نداری من مطمئنم بینیت درست میشه ، ایشالا امروز گچ رو بر میداری ، فرمشو میبینی خوشت میاد بینی من الان یک هشتم چیزیه که تو گچ بود نگران اندازش نباش فعلا
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
نرگس اون خانوم لباس ٤خونه ای رو دیدم حق با توئه ولی قبل عملشم ببین!! نسبت به قبلش باید بسنجی ، که خب واقعا خیلی خوب شده !
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
دوستان سلام، دیروز خیلی روز خوبی واسه مطب گردی نبود، اول از این که دوستم رفته بود مطب دکتر اسلامی رو به روی بیمارستان دی، من نرسیدم برم، اما اونطور که می گفت چیز جالبی ندیده، خیلی مشتری هم نداشته دکتر. تو این فاصله من خیلی سریع رفتم مطب بلاجی تو همون ونک، اگرچه هیچ برنامه ای نداشتم اصلا چون منتظر دوستم بودم، اما دیدم هر کی چسب داره میره تو ساختمون یه راست می ره پیش بلاجی، منم یه سر رفتم، به جز منشی همه چسب داشتن، اغلب هم گوشتی بودن، بینی بعضیا که عمل کرده بودن، (1.5 ماهه، 3 هفته ای) از بینی فعلی من به مراتب بزرگتر بود... بینی منشی هم با این که گوشتی بوده قشنگ بود اما ابدا کوچیک نبود، یه بینی طبیعی نسبتا خوش فرم بود. یه خانم دیگه هم بود که بینیش از اول استخوانی بود اما پایینش پهن بود، خیلی هم برق می زد بینیش که گفت کرم بتامتازون زده، اون هم از رو به رویه کم پهن بود با تیغه بسیار باریک و تراشیده شده، اما خود بینی پهن تر، نوک بینی هم یه کم تیز شده بود. من نمی پسندم در مجموع. کنار این مطب هم مطب دکتر افلاکی بود، که یکی بد گفته بود نرفتم دیگه. بعدش تصمیم گرفتیم بریم مطب دکتر میلانی که تا دم در هم رفتیم اما بسته بود. دکتر یحیوی هم منشیشون گفتن که 6 مریضا دیگه همه رفتن و یه روز دیگه بیاین. نزدیک ترین دکتری که بود و منشی گفت بیاین دکتر عبدل زاده بود. اول این که مطب تقریبا خالی بود، ما که رسیدیم، یه خانمی اومده بود واسه پروتز چانه که قبلا انجام داده بود و یکی هم جراحی سینه. کسی که بینیش رو عمل کرده باشه پیش دکتر ندیدیم، منشی دکتر اومد گفت نمیشششششششه نمونه ببینید (تو دلم گفتم کو نمونه؟؟؟) باید حتما ویزیت شین، ما اجازه نداریم، با کلی چرب زبونی و فریب که باید برین کار دکتر رو تو کامپیوترش ببینین، نمونه دیدن فایده نداره، صورت هر کس یه جوره و ... در نهایت گفت می تونم یه لطفی کنم در حقتون، ازتون فقط پول یه ویزیت رو بگیرم (کلا 35000 تومان) اما دو تا تون رو بفرستم تو. ما هم یه مشورتی کردیم و گفتیم حالا باشه. یه فرم بلند بالا بود که خود منشی سوال می پرسید و می نوشت، در همین لحظات یکی اومد بینیش با چسب بود، فهمیدیم مریض دکتر بوده، وقتی چسبش رو برداشت تازه فهمیدیم آخ آخ کجا اومدیم...، طور یکه می خواستیم دیگه ویزیت نشیم اما یه کم دیر شده بود. اگرچه اون خانم قبل ما رفت تو و فرصت زیادی نبود واسه بررسی، اما نیاز به دقت زیادی هم نبود، چون از دور هم می شد گفت اصصصصصصصلا خوب نبود، حتی بینیش کج هم بود... ما رفتیم تو اتاق دکتر: اینم بگم که این اولین جایییییی بود که می رفتم پیش خود دکتر ویزیت می شدم. اولا این که اصلا معاینه ای در کار نبود، نه چراق قوه ای انداخت داخل بینی رو ببینه، اصلا هیچی، مشکلات بینیم رو گفتم خودم، دکترم همش رو تایید کرد، گفت باشه، بینیتون استخوانیه با پوست نازک خوب می شه خیلی....گفت بینی رو باید از پیشانی جدا کنم (الان یه سره است، فرورفتگی نداره تقریبا)، نوک بینی کوچک شه، پره ها هم نیاز به باز شدن نداره، بعدم یه سری نمونه تو کامپیوتر نشون داد که ما فقط از یکیش خوشمون اومد...جالبش اینجا بود که منشی همراه تک تک مریضا می رفت تو اتاق، و همراه ما هم اومد تو. در حالی که این اصلا خلاف اخلاق پزشکیه... چون هیچ دیلی نداره که اسرار بیمار برای غیرپزشکش فاش بشه...آخرم خانم منشی گفتن عکس بنویسین واسشون، اما دکتر گفت: "این خانموما که از اینترنت ما رو پیدا می کنن، معمولا چند جای دیگه هم مدنظرشون هست، من دوست ندارم عکسی که من نوشتم احیانا دست پزشکای دیگه بیفته". جالب بود کلا، انگار که قبلا زیاد این اتفاق افتاده باشه براش... خلاصه که من ابدا نتونستم با دکتر ارتباط برقرار کنم، زمان دیدن تصاویر نمونه، مدام دکتر با انگشتش به میز ضربه میزد و انگار از نظر روانی آدم آرومی نیست، منشی که دیگه نگو بلا بگو، از اون ببخشید ببخشید پاچه ورمالیده ها...اون یه نمونه هم که دیدم گفتم براتون افتضاح بود. مطب زینلی هم دیگه نرفتیم هم دیر بود هم گفته بودن خانم دکتر منشیشه و اونم پاچه می گیره... این بود داستان دیروز...
دوستان آیا شما هم با سایت مشکل دارین؟ واسه من که یه وقتایی سایت اصلا باز نمیشه، بعدم من هی مجبورم نام کاربر و رمز عبورم رو وارد کنم، علی رغم این که تو حافظه ذخیره می کنم مدام این مشکل پیش میاد، با هیچ سایت دیگه این مشکل رو نداشتم تا حالا...
آلما جان یعنی از دکتر اسلامی هم قطع امید کنیم من که خیلی روش حساب باز کرده بودم؟؟ آلما به دکتر صفایی هم یه سر بزن عکسهای توی اینستاشو نگاه کن بینیهای نافرمی رو خوب عمل کرده.من یه نمونه زنده هم ازش دیدم که خوب بود.این خانومه میگفت دکتر توی کرمانشاه عمل میکرده و اونجا هم معمولا بینیهای بزرگی دارن و همه ازش راضی بودن
2810