2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015481 بازدید | 66528 پست
دانش شما برو مطب با یه دکتر ویزیت شو نمونه هم ببین رو نظر ما تصمیم گیری نکن . الان مثلا من میگم بینی کی سجادیان توی اینستا فیلمشو گذاشته عالی شده نرگس میگه نه خوب نیست. بحث بیشتر سلیقه ایه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرگس به نظرم برای قضاوت خیلی زوده من هم هنوز سر تصمیمم هستم و با سعید موافقم واقعا بحث سلیقه مطرحه ممکنه بینی هایی که الما بررسی میکنه به سلیقه خودش نزدیک تر باشه.. اما یک کسی واقعا اونو بی عیب ببینه، کارهای سحادیان تمام این اخری ها به نظر تمیز هستن و به صورت اونا میشینن اگرکارش بد بود چرا این همه مراجعه کننده داره من چند بار رفتم مطبش اینجا اوج زمانی بود که الینامو با فاطمه درباره خرابکاری های سجادیان میگفت اما کارهای خوبی ازش دیدم حتی یکی ده سال پیش عمل کرده بود اومده بود دکتر پیدا کنه واسه ترمیم و اونجا نمیهواست حتی ویزیت شه میخواست نمونه ببینه همش میگفت خیلی گندن کاراش و به همه اونا که باراول اومده بودن انرژی منفی میداد فکر میکنم ادم خودش مختاره و قدرت تصمیم گیری داره
اربن هنوزم میگم سجادیان دکتر خوبیه و ابدا خرابکار نیست امروز فهمیدم کلا از بینی فانتزی خودش خوشش نمیاد مریض اصرار کنه بشه اینکار رو میکنه اما سلیقه اش طبیعیه بچه ها من رفتم دکتر گفت رو استخونت خیلی خیلی کار کردم برای همین ورمت زیاده. انقدر زیاد که گوشتی به نظر میرسه گفت قوس هم دادم انقدر ورم داره معلوم نیست امروز بینیمو فشار داد شدیدا خونریزی کرد دوباره کلی پنبه چپوند تو بینیم مثل تامپون گفت فعلا هم نشور گفت انقدر ضعیفی هر جای بینیتو فشار میدم خون میزنه بیرون راستی بینیمو از گچ در آورد دیدم خیلی خیلی زشت بود شبیه هر چیزی بود جز بینی
ناربن من اصلا قصد ندارم تصمیم تو رو عوض کنم. وسواس و غر زدن بعد از عمل طبیعیه . کلا بچه ها به حرفها و بینی من توجه نکنید چون برای من پرکار بود و باید صبورتر باشم. چون امروز از قالب در آورد دیدم خیلی بزرگه در صورتی که استخون من به اون ضخامت نیست فهمیدم ورمه ورمای بی شرف چقدر شبیه استخونن
2810